Pauditsnak újabb mentési akciót szerveznek

kép gyűjtés festőművész festmény mentőakció Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paudits Béla évek óta borzalmas anyagi körülmények között él. Ahogy a Life.hu is megírta, egészsége megromlott, ételre is alig telik neki. Most újabb mentési akciót szerveztek számára.

Nemrégiben gyűjtést szerveztek Paudits Béla megmentéséért, most ismét akciót indítottak az idős színészért. Ezúttal egy róla készült portrét árvereznek el, amelynek bevétele természetesen a színészt illeti. A felajánlott összeg jelenleg százhúszezer forintnál tart, ám a festmény alkotója szerint ez még jócskán emelkedhet.

Forrás:MTI/Mohai Balázs

"A kép piaci értéke jelenleg 100 és 150 ezer forint között mozog, így a mostani ajánlat reális, de bízunk benne, hogy még tovább emelkedik" - mondta a Borsnak Szabados Norbert festőművész, aki egy barátjával, Sajóvölgyi Má­riával indította el az akciót, amelyet a Végső Vár alapítvány közreműködésével szerveztek meg. Azt is elárulták, hogy Paudits először nem akarta elfogadni a felajánlást, ám később mégis rábólintott. "Béla bácsi, amikor meglátta a festményt, elmosolyodott és odaköszönt a képmásának: 'Szevasz, öreg!' Szenzációsnak értékelte az akril- és olajfestékkel készített képet, és külön értékelte, hogy azon pozitív, vidám a hangulata" - tette hozzá a festőművész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.