Extrém autók között pucsított VV Iza

Forrás: 2 HOT On -
VV Iza modell gokart VV6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi fotók kerültek elő Izáról. A villában a többi lányhoz, Alexához és Charlotte-hoz képest visszafogott, modellként dolgozó lányról decemberben vadító fotósorozat készült. 

VV Iza nem sokkal a villába költözése előtt jelentkezett egy olyan modellügynökséghez, amely a lányok portfóliójának elkészítéséhez a műtermi fotók helyett előszeretettel használ szokatlan, autókkal kapcsolatos helyszíneket. Rátaláltunk Iza portfóliójára, ahol egy gokartautó mellett pucsít a villában szerelmi háromszögbe keveredett lány.

Forrás: 2 HOT On
Forrás: 2Hot On

Így lett bombázó csaj VV Teóból!http://www.life.hu/legykepben/20140117-igy-lett-bombazo-csaj-vv-teobol.htmlÍgy válnak ők! VV válás harapássalhttp://www.life.hu/legykepben/20140119-vv-laci-masodik-felesege-nem-csak-anyagilag-fizikailag-is-megroviditette-a-villalakot.htmlÚjabb helikopterezés, tökpucér zuhanyzás és egy beköltöző a ValóVilágbanhttp://www.life.hu/legykepben/20140117-az-rtl-ii-valovilagaban-vv-alexa-vv-jozsi-vv-teo-vv-iza-vv-aurelio-vv-charlotte-vv-zsolt-vv.htmlAurelio kikészül a féltékenységtől!http://www.life.hu/legykepben/20140119-egymasnak-ugorhatnak-a-rivalis-pasik-a-villaban-teo-megjobban-felszitotta-a-feszultseget.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.