Baronits Gábor a magas nőkre bukik

Forrás: Red Lemon Media -
nők színész Baronits Gábor Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén Baronits Gábor, Éder Krisztián és Kállay-Saunders András is esélyes, hogy a hatodik Women of the Year legsármosabb férfinak járó díját hazavigye.

Mindegyiküknek más típusú nő a gyengéje: Gábornál hiába szép a lány, intelligencia híján nehezen rúghat nála labdába bárki is. Krisztiánt egy vonzó tekintet ragadja meg leginkább, míg András a természetesség híve.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media
VV Teo lepasszolja a csúszómászókat http://www.life.hu/legykepben/20140121-vv-teo-rutinosan-megszabadul-a-csuszomaszoktol.htmlVégzettség nélkül oktat táncot Oláh Gergőhttp://www.life.hu/legykepben/20140122-x-faktor-vegzettseg-nelkul-oktat-tancot-olah-gergo-enekes.htmlA rendőrségen köthet ki VV Charlottehttp://www.life.hu/legykepben/20140122-charlotte-a-valovillag-6-szexfuggo-szereploje-a-villabol-egyenesen-a-birosagra-mehet-prosti-multja.htmlVégzettség nélkül oktat táncot Oláh Gergőhttp://www.life.hu/legykepben/20140122-x-faktor-vegzettseg-nelkul-oktat-tancot-olah-gergo-enekes.htmlÍme a Nagy Duett párosainak listája!http://www.life.hu/legykepben/20140121-ime-a-nagy-duett-parosainak-listaja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.