Megmutatjuk Mádai Vivien pocakját

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
terhesség pocak Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak három hónapos terhes, máris szépen gömbölyödik a pocakja a műsorvezetőnek, aki pár hete árulta el, hogy anyai örömök elé néz.A pici még nem mutatta meg, hogy kisfiú vagy kislány lesz.

Már kismamaruhába bújt

az esküvőjét elhalasztó Mádai Vivien

,

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Újra babát vár Jaksity Katahttp://www.life.hu/csalad/20131231-jaksity-kata-negyvenevesen-harmadszor-is-babat-var.htmlNegyvenegy évesen harmadszor néz anyai örömök elé Jaksity Kata. A műsorvezető boldogsága határtalan, az örömhírt pedig a Facebookon osztotta meg. CsaládHujber Feriéknél jön a második gyerekhttp://www.life.hu/csalad/20140228-hujber-feri-szinesz-felesege-cynthia-terhes-es-masodik-gyermekuket-varja.htmlHujber Feri felesége, Cynthia második kisbabájukat várja. A színész szárnyal a boldogságtól.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huCaramel apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20140217-molnar-ferenc-caramel-enekes-kedvese-a-vietnami-szarmazasu-szilvi-elso-kozos-gyermekuket-varja.htmlA Megasztár egykori győztese hamarosan apai örömök elé néz. Kedvese, Szilvi kisbabát vár.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.