Nehezen dolgozza fel a szakítást Tóth Gabi?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Tóth Gabi X-Faktor szakítás Markó Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy hétfőn, a Fókusz kamerái előtt bejelentették: vége Tóth Gabi és a táncos-koreográfus, Markó Robi románcának. Az énekesnő azonban - úgy tűnik - nehezen dolgozza fel, hogy újabb kapcsolata futott zátonyra. 

Csupán néhány órával a szakításuk nyilvánosságra hozatla előtt még jelen időben beszélt Markó Robival való kapcsolatáról Gabi - írja a Bors. A napilap munkatársa hétfőn délelőtt készített interjút az énekesnővel. A Fókuszban látottakkal ellentétben akkor Gabi nem hullajtott könnyeket, épp ellenkezőleg. Kizárólag jelen időben beszélt a kapcsolatukról, és egyetlen szó erejéig sem utalt a szakításra. Vidáman mesélte, hogy közös vállalkozásról gondolkodnak Robival.

Itt még minden a legnagyobb rendben volt közöttük Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Robi nagyon jól tud bánni velem, a mai napig sokat tanulunk egymástól. Az első pillanattól kezdve kihozta belőlem az igazi nőt, megtanított a toleranciára, ami korábban nem volt jellemző rám" – nyilatkozta Gabi, ami annak tudatában különös, hogy este pedig már a szakításukról beszéltek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.