Berki Krisztián magyarázkodik

Forrás: SuperTV2 -
TV2 vagyon NAV Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felröppent hírek szerint rátette Berki Krisztián vagyonának egy részére a kezét a NAV. A testépítő azonban cáfolja ezt, és azt állítja, nem kell tartania az adóhatóságtól. 

"Amennyiben tartanom kellene az adóhatóságtól, nem tartózkodnék Magyarországon"jelentette ki a Borsnak Berki. "Január elején indult egy vizsgálat az egyik cégem ellen, de március 12-én ezt megszüntették. De senki nem tette rá a kezét semmilyen tulajdonrészemre. Ha nem fizettem volna be, akkor biztosan lett volna következménye, de itt a bizonylat" – mutatta a dokumentumot a napilap újságírójának Krisztián, és hozzátette, unja, hogy folyton magyarázkodnia kell.

Forrás: SuperTV2

"Soha senkinek nem mondtam, hogy az a lakás, amely a sorozatban szerepel, az én tulajdonom. Rengetegen támadnak azért, mert luxusautóval járok, márkás órám van, vagy most éppen azért, mert szép lakásban lakom, de ezek kizárólag rám tartoznak. Egy hatvanmilliós autóba is ugyanúgy beülök, akár egy Smartba" – jelentette ki.

"Mindeközben papíron szinte semmim sincs, így ami látható, azt az üzleti partnereimnek köszönhetem. Nincs bejelentett lakcímem Magyarországon, külföldön élő magyar állampolgár vagyok, nem bujkálok, bárki megtalál. Van egy személyes kézbesítési megbízottam, aki jogosult a nevemben minden levelet átvenni, amit nekem küldenek. A másik cégemen, amelyet önként számoltattam fel, tizenötezer forint tartozásom van, ez egy adminisztrációs költség. Ennek ellenére azzal is úgy kerültem a címlapokra, hogy felszámolás alá került a cég. Igaz, csakhogy én számoltattam fel" – magyarázta Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.