LL Junior TV2 Mokka Édes Élet gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan a Life.hu is megírta, Junior elköltözött családjától. Állítja, az ok: Csilla bár jó anya, kiállhatatlan partner. Junior most a Mokkában üzent párjának. 

Meglátogatta családját L.L. Junior, ám a találkozó nem úgy sült el, ahogy szerette volna. A megbántott Csilla csupán az ajtó rácsán keresztül mutatta meg kisfiukat. "Olyan volt, mint egy rossz rémálom" - kommentálta a történteket a zenész. A pár tagjait Junior testvére, Viki próbálta békíteni, de hiába.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az Édes élet felpaprikázott sztárja ezt követően a TV2 Mokkájában üzent Csillának. Elmondta, besokallt attól, hogy mindig neki kell bocsánatot kérnie mindenért, akkor is, ha nem ő a hibás. Elmesélte, hogy úgy érzi, eddig is sokat tett már a kapcsolatukért, Csilla szülése után például odafigyelt, hogy éreztesse párjával, mennyire gyönyörűnek tartja, hogy ne legyenek önértékelési problémái Csillának, de kedvese mintha "Szörnyella de Frászba" változott volna át. Azt szeretné, ha Csilla keresné fel őt azzal, hogy bocsánatot kér, és lehetőséget ad a problémák megbeszélésére. A kamerán keresztül üzent is neki: "Változnunk kell, az ember folyamatosan változik, tanul, és ha hibázunk, próbáljuk megoldani" - vélekedik.

VV Iza a párbajgyőzteshttp://www.life.hu/bulvar/20140330-az-rtl-2-valovilag-6-cimu-musoranak-parbajan-vv-iza-es-vv-charlotte-csapott-ossze.htmlAki igazi cicaharcra számított a ValóVilág 6 vasárnap esti párbaján, nem csalódott. A stúdióban két "ősellenség" Iza és Charlotte csapott össze egymással. TV + BulvárRTLKLUBCooky és Hien nyerte A Nagy Duettethttp://www.life.hu/bulvar/20140330-a-tv2-a-nagy-duettjeben-harom-paros-cooky-es-hien-majoros-hajnalka-es-kiraly-viktor-dolhai-attila-es.htmlA TV2 A Nagy Duettjének döntőjében a zsűri és a nézők szavazatai szerinti három legjobb páros énekelt a győzelemért. TV + Bulvár--Berki csúnyán viselkedetthttp://www.life.hu/bulvar/20140330-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-berki-krisztian-es-hodi-pamela-megint-veszekedett.htmlBár nemrégiben még romantikáztak, most, a hétköznapok visszatértével újra marja egymást Pamela és Berki. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.