Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs már nem egy pár

Forrás: Life.hu, MTI/Czeglédi Zsolt -
Zimány Linda Jude Law Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hét híre a bulvársajtóban kétségkívül a világsztár Jude Law és a magyar modell Zimány Linda csókja volt, amelyről videófelvétel is készült. Felmerült a kérdés, vajon mit szól ehhez a lány kedvese, Dzsudzsák Balázs. Kiderült: semmit. 

"Biztosan nem érdekli Balázst, hogy mi történt, ugyanis már egy éve nincsenek együtt Lindával. Egyáltalán nem foglalkozik már vele, hiszen semmilyen kapcsolat nincs már közöttük. Lindának a saját dolga, hogy mit csinál" – mondta el a Blikknek Vörösbaranyi József, a Dinamo Moszkvában focizó Dzsudzsák Balázs menedzsere.

Forrás: Life.hu, MTI/Czeglédi Zsolt
VV Krisztián nem kér társai segítségébőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140411-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-krisztian-nem-ker-a-parbaj-elott-tarsai-segitsegebol-vv-zsolt.htmlSzerdán este eldőlt, a kiválasztott Krisztián Zsoltot hívta ki párbajra, tehát a ValóVilág stúdiójában vasárnap este két fiú csap ezúttal össze. A villalakók megtippelni sem tudják, hogy a nézők melyik játékost kedvelik jobban. TV + BulvárRTLKLUBKemény büntetést kapott az RTL 2http://www.life.hu/bulvar/20140411-szazezer-lejes-penzbuntetessel-sujtotta-a-roman-audiovizualis-tanacs-az-rtl-2-tevecsatornat-a.htmlSzázezer lejes pénzbüntetéssel sújtotta a román Audiovizuális Tanács az RTL 2 tévécsatornát a ValóVilág 6 című műsorában észlelt szexuális töltetű jelenetek miatt - tudta meg az Origo. Hogy miért a román? A 2012 októberében indult csatorna székhelye ugyanis Bukarestben található, a cég a román fővárosban van bejegyezve. TV + BulvárOrigoAdásban kenegették Berki ágyékáthttp://www.life.hu/bulvar/20140411-a-tv2-edes-eletenek-szereploje-berki-krisztian-agyekat-kenegettek.htmlTovább folytatódik a Berki-szürreál. A Pamelának bizonyítani vágyó - na persze -, pénz nélkül országot járó sorozatszereplő heréje után most az ágyéka van a porondon. Csúcs! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.