Levelet írt Alekosz Zuckerbergnek

Forrás: Nagy Alekosz -
Facebook zuckerberg Nagy Alekosz levél ValóVilág 4 RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valaki tudja, hogyan csináljon hülyét magából, az Nagy Alekosz. Ennek ékes példája az alábbi történet, amikor is a ValóVilág 4 győztese levelet írt Zuckerbergnek. 

Az alábbi printscreenelt képet Alekosz maga osztotta meg a Facebookján, mi pedig nem bírjuk ki, hogy ne mutassuk meg nektek. Szerintünk különösebb kommentár már nem is kell hozzá. Viduljatok!

Forrás: Alekosz/Facebook

VV Iza a ValóVilág 6 utolsó kiválasztottjahttp://www.life.hu/bulvar/20140506-vv-iza-a-valovilag-6-utolso-kivalasztottja.htmlAhogy várni lehetett, a Való Világ 6 kedd esti kiválasztásán Zsófi, Viki és Aurelio is Izának szavazta meg a kihívottnak járó zöld kendőt.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huLogóbotrány: Gáspár Győző kikészülthttp://www.life.hu/bulvar/20140506-a-tv2-edes-eletenek-sztarja-gaspar-gyozo-kikeszult.htmlIdegkimerültségre hivatkozva maradt távol Gáspár Győző arról a pertől, amelyet ő maga indított egykori jó barátja, K. Norbert ellen. A showman azt állítja, Norbi baráti kölcsönt kapott tőle, azonban csak a felét fizette vissza. Ám most éppen nem ettől készült ki. TV + Bulvár--Először beszélt villantásáról Tóth Gabihttp://www.life.hu/bulvar/20140506-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-a-fokuszban-fakadt-ki.htmlAz RTL Klub Fókuszának kamerái előtt beszélt arról Tóth Gabi, hogy úgy érzi, a bulvársajtó a legutóbbi időben negatív színben próbálja feltüntetni. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.