A köztársági elnöknek könyörög Nkuya Sonia a gyermekéért

Forrás: TV2 -
Áder János Nkuya Sonia Megasztár énekesnő levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár egykori énekesnőjét és kislányát már körözik Európában. Sonia ezért a köztársasági elnökhöz fordult segítségért. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Nkuya Sonia kétéves gyermekét jogerősen kiutasították az országból. Az énekesnő ugyanis megszökött a kétéves Annabellával és jelenleg bujkál a hatóságok elől. Most pedig levelet írt Áder Jánosnak és a segítségét kérte – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Aki elítélteknek tud oltalmat és kegyelmet adni, könyörüljön meg egy ártatlan kétéves kislányon, aki biztonságra és anyai szeretetre éhes!" – könyörgött a levélben Sonia.

A lap megkeresésére a Köztársasági Elnöki Hivatal nem szolgált jó hírekkel: „A köztársasági elnök úrnak jogszabályi felhatalmazás hiányában nincs lehetősége arra, hogy az ügyben illetékes bíróságok eljárását és határozatait felülvizsgálja, illetve minősítse, azzal kapcsolatosan intézkedést tegyen vagy kezdeményezzen" – írta a KEH sajtóigazgatósága.

Soniát a lap megtalálta, aki reagált a történtekre: „Nem tehetek mást, tovább küzdök a gyermekemért. Minden rendben velünk. Annabella születése óta velem van, én nevelem. Van otthona, barátai, magyar állampolgár, de a magyar bíróság szerint most mindent egyszerre kellene elvenni tőle: édesanyát, otthont, barátokat, biztonságot" – mondta szomorúan az édesanya.

Eltűnt kislányával Nkuya Soniahttp://www.life.hu/csalad/20140508-nkuya-sonia-a-megasztar-egykori-enekesnoje-kislanyaval-bujkal-mert-szeretne-megakadalyozni-hogy.htmlBár nem tudni hol bujkál a Megasztár egykori énekesnője, most küldött egy üzenetet, amiben azt írja, sosem adja fel és a kislányáért a végletekig harcolni fog.Család--Gyermek-elhelyezési pert indít Nkuya Soniahttp://www.life.hu/bulvar/20130725-nkuya-sonia-a-megasztar-egykori-versenyzoje-gyermekelhelyezesi-pert-indit.htmlAz egykori megasztáros jogi útra tereli kislánya elhelyezésének ügyét, miután párjával viharos véget ért kapcsolatuk.TV + BulvárMegszületett a 21 éves Megasztár, Nkuya Sonia babájahttp://www.life.hu/csalad/20120215-megszuletett-a-21-eves-megasztar-nkuya-sonia-babaja.htmlMegszületett az ötödik Megasztár-baba: Nkuya Sonia 21 évesen lett édesanya.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.