Nkuya Sonia eltűnés Megasztár bíróság énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem tudni hol bujkál a Megasztár egykori énekesnője, most küldött egy üzenetet, amiben azt írja, sosem adja fel és a kislányáért a végletekig harcolni fog.

Ahogy a Life.hu is megírta, Nkuya Sonia kétéves gyermekét jogerősen kiutasították az országból. Az énekesnő azonban harcol azért, hogy együtt lehessen gyermekével és ne kelljen visszaadnia az édesapjának. Azt, hogy jelenleg Sonia hol tartózkodik senki nem tudja, mert csak így tudja megakadályozni, hogy elvegyék tőle a kislányát – írja a Blikk.

Forrás: TV2

„A lányom nélkül soha! Mindent, amit teszek, a kislányom védelmében teszem. Azt, hogy a médiában ezt leközlöm, egyetlen okból teszem, hogy ha a nők ilyen helyzetbe kerülnek, merjenek cselekedni! Tegyék meg a legtöbbet gyermekükért, mert az igazság mindig győzedelmeskedik" – küldte Sonia az üzenetet, nem tudni, honnan.

„Nincs tudomásom ügyfelem tartózkodási helyéről" – mondta Mile Attila, az énekesnő ügyvédje. „A jogerős végzés nem azt mondja ki, hogy az apának át kell adni a kislányt, hanem, hogy az Egyesült Királyságba kell visszavinni, vagy az apa ügyvédjének átadni. Meglehet, hogy ügyfelem már eleget is tett a végzésében foglaltaknak, vagyis Angliában, Skóciában, Észak-Írországban, Walesben, Shetland-szigeteken vagy Hebridákon van gyermekével" – tette hozzá az ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.