Világsztárokkal fotózkodik Vajna Tímea Cannes-ban

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
állat Arnold Schwarzenegger luxus Cannes Antonio Banderas világsztár Jason Statham Andy Vajna Cannes-i filmfesztivál Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna ifjú felesége olyan hírességekkel ölelkezik a francia filmfesztiválon, mint Antonio Banderas, vagy a nemrég még hazánkban forgató Jason Statham. De Tímeának nem csupán ezért van jó dolga, a TV2 Aktívjában megmutatta otthonukat is, ahol még a kis kedvenceinek is pazar körülményeket biztosítottak. 

Bejött az élet Vajna Timinek! Legutóbb a magyar rendező, Mundruczó Kornél Fehér isten című filmjének egyik kutyaszereplőjével pózolt a cannes-i vörös szőnyegen, majd a négylábú után olyan világsztárok társaságában bulizott, mint például Antonio Banderas:

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Jason Statham:

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

... vagy Arnold Schwarzenegger.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

„Fogadjátok szeretettel Cannes-ból az Expendables partiról: 3 kép a kedvenceimmel, a többi már nem fér ide" – írta a fotó alá Andy Vajna neje, aki már azt is megteheti, hogy állatait luxusban tartja idehaza. Timi nagy állatbarát, jelenleg két cicája és egy bernáthegyi kutyusa van, akiről megírtuk, hogy félmillió forintba került. Az Aktívban elárulta, mindent megenged nekik: ott garázdálkodnak, ahol csak kedvük tartja – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Azokat az igen értékes, antik bútorokat sem kímélik, amelyeket Andy még az amerikai lakásából hajón utaztatott ide. „Andy sem szigorú, de én jobban elkényeztetem őket. Semmire nem tudok nekik nemet mondani. Egyik állatkának sincs ilyen jó dolga, mint nekik ebben a villában, ezek éjjel-nappal fehér szőnyegen járnak-kelnek" – mondta Timi.

Timi és Andy most a TV2 Aktívjában megmutatta otthonukat is, íme:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.