Megverték Aureliót

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
győztes barátnő csábítás ValóVilág6 verekedés Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 6 győztese nem bír a vérével és elcsábította barátja kedvesét. A liezonnak verekedés lett a vége.

Alig csitult el Aurelio első botránya, amikor egy étteremben randalírozott, máris itt a következő kínos ügy. A hirtelen jött népszerűség valószínűleg a bajai fiú fejébe szállt, és már a barátja csajára is rányomult, a fiú azonban nekiesett és felpofozta a lassan botrányhőssé avanzsált Aureliót – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Úgy beszél lassan mindenkivel, mint a kutyával" – mondta a VV-győztes egyik ismerőse a lapnak. „Egyre kevesebben keresik a társaságát. Ráadásul az sem érdekelte, hogy a barátja nőjét viszi éppen ágyba. Az alig húszéves lánnyal már a villa előtt is volt egy afférja, és most is becserkészte. Amikor lebuktak, a felszarvazott pasi alaposan helybenhagyta Aureliót. Hatalmas pofont kevert le neki, és jól hasba is rúgta. Mondjuk ez a lány nem mutatott eddig túl sok érdeklődést Aurelio iránt, bezzeg most, hogy nyert, lelkesebb lett" – tette hozzá a neve elhallgatását kérő haver.

Aurelio ezúttal beismerte a történteket. „Négy hónapig el voltam zárva a kinti világtól, nem tudtam, ki hogy áll itt a kapcsolatok terén. Nagyon sajnálom, hogy megint ilyen dologba keveredtem, hogy úgymond egy haveromnak a csajára/nem csajára hajtottam rá a buliban. De nem tudtam, hogy együtt vannak még – bár állítólag nincsenek is együtt. Meg is értem, meg nem is értem a reakciót, de ez most így alakult" – magyarázta Aurelio.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.