Kunovics Katinka kislányát csak a neten látta még az apukája

Forrás: Facebook/Kunovics Katinka -
baba Kunovics Katinka kislány énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónapos lett Kunovics Katinka kislánya, aki már a család harmadik generációjaként viseli a Kati keresztnevet. A Romantic egykori énekesnője egyedülálló anyaként neveli a kicsit és nem azért, mert rosszban lenne a baba apukájával.

Katinka gyermeke apjával a munkája során, egy luxus óceánjáró hajón ismerkedett meg, ahol ő énekesként, hondurasi származású párja, Fernando, fotósként dolgozott. A férfi kislánya születésére nem tudott hazajönni, és még azóta sem látta a mostanra három hónaposra cseperedett kislányt, Katinkát.

Forrás: Facebook/Kunovics Katinka

„Köszönjük az érdeklődést, nagyon jól vagyunk, Katinka úgy fejlődik, ahogy kell. Szerencsére tudom szoptatni és igyekszem 6 hónapos koráig anyatejjel táplálni. Édesanyám segít a baba körüli teeendőkben, így van időm elugrani mindenhová, nem kell a picit magammal cipelnem. Jó kislány, sokat alszik, csak akkor sír, ha fáj valamije. Édesapjával, aki most északon hajózik, próbálunk hozzáállni úgy, hogy ez egy kényszerhelyzet. Naponta beszélünk telefonon és skype-on, a kicsit minden nap látja, hallják egymást, hogy egy nap, ha találkoznak, ne legyenek egymásnak idegenek. Decemberben tud csak jönni, ahogy lejár a szerződése. Sajnos nem köt ki olyan kikötőben, ahová könnyen el tudnánk utazni egy napra, így nem tudunk találkozni. Bár a terhességem alatt is egyedül voltam, nem viselem túl jól ezt a helyzetet. De el vagyok foglalva a kislánnyal, aki 24 órában leköti az időmet" – mesélte Katinka, akinek hiányzik a zenélés, visszamenne dolgozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.