Végre megszólalt Liptai Claudia is Ördög Nóra átigazolásáról

Forrás: TV2 -
TV2 öröm váltás Sebestyán Balázs Liptai Claudia Ördög Nóra árulás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös műsorvezető a Tényekben mondta el, mit gondol arról, hogy Ördög Nóra ősztől a TV2-nél dolgozik. Korábban Sebestyén Balázs élesen bírálta egykori kollégáját.

Ördög Nóra a TV2 hírműsorában beszélt arról, hogy igen, a hír igaz, 13 év után otthagyja az RTL Klubot és ősztől a TV2-t erősíti, ahol az egyik szuperprodukciót vezeti majd. (Azt még mindig nem árulták el, melyiket.) A második gyermekével várandós Nóra ismét elmondta, hogy a váltás nagyon nehéz volt. „Nem tudom mindenkinek egyesével elmagyarázni az okokat, de az a lényeg, hogy én a saját szívemmel és lelkiismeretemmel el tudjak számolni, és ez maximálisan így van" - fogalmazott.

Forrás: RTL Sajtóklub

„Döntésének egyik fő oka, hogy új, izgalmas kihívásokra vágyik" – mondta György Bence, a csatorna programigazgatója.

Megszólalt végre Liptai Claudia is, aki évek óta a TV2 meghatározó arca, így jogosan merült fel a kérdés, vajon hogy fér majd még két ilyen különböző karakter egy helyen. Clau elmondása szerint örül, hogy a TV2-höz került Nóri, akit nagyon kedvel, 15 éve ismer. „Egy tehetséges, profi és nem mellesleg gyönyörű lányról van szó. Ha valaki tehetséges, akkor egy olyan csapatban szeretne dolgozni, ahol mindenki nagyon jó."

Forrás: TV2


Sebestyén Balázs, az RTL Klub népszerű műsorvezetője már nem örült ennyire Nóra váltásának. Szerinte morális árulás az, amit és ahogyan Nóra tett. A kismama blogbejegyzésében hárította el, hogy ő áruló lenne, amit ITT olvashatsz el teljes terjedelemben.
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója pedig úgy nyilatkozott, valószínűleg a pénz miatt váltott Nóra.

Kolosi Péter: Ördög Nóra "nyilván a pénz miatt váltott"http://www.life.hu/bulvar/20140710-ordog-nora-a-penz-miatt-hagyta-ott-az-rtl-klubot-es-igazolt-at-a-tv2-hoz.htmlÖrdög Nóra, az RTL Klub korábbi sztár-műsorvezetője valószínűleg azért hagyta ott 13 év után a tévécsatornát, mert a konkurenciánál többet ígértek neki. Legalábbis ez az RTL Klub programigazgatójának véleménye.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMorális árulásnak tartja Ördög Nóra távozását Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/bulvar/20140710-sebestyen-balazs-moralis-arulasnak-tartja-ordog-nora-tavozasat.html13 év után hagyta ott az RTL Klubot Ördög Nóra, akinek felmondásáról Sebestyén Balázsnak is megvan a véleménye.TV + BulvárÖrdög Nóra megszólalt: "Áruló lennék?"http://www.life.hu/bulvar/20140709-ordog-nora-az-rtl-klub-egykori-tv2-hoz-igazolo-musorvezetoje-az-angyalmuhely-oldalan-beszelt-a.htmlAhogy a Life.hu megírta, Ördög Nóra a TV2-höz igazolt. A műsorvezető 13 év után hagyta ott az RTL Klubot, a csatornát meglepte a döntése.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.