Tolvai Reni végre nyaralni utazik Kállay-Saunders Andrással

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Balaton Sound Kréta nyaralás Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni megfürdött volna a Balatonban, ha már leutazott a Balaton Sound egyik rendezvényére koktélokat keverni. A hideg miatt a fürdőzés elmaradt, így az énekesnő alig várja augusztus elejét, amikor végre elutazhat a tengerpartra pihenni. Ráadásul szerelmével, Kállay-Saunders Andrással!

Először járt a Balaton Soundon Reni, aki sajnálta, hogy a hideg miatt nem tudott megfürdeni a tóban. Úgy tervezte, hogy estig marad, hozott volna fürdőruhát is magával, de mindez elmaradt. Így továbbra is nagyon várja az augusztus elejét, amikor végre fürödhet, ráadásul a tengerben.

Forrás:Life.hu

"Végre sikerült egy időpontot találnunk, amikor mindketten szabadok leszünk Andrással. Megkérdeztük a koncertszervező irodát, hogy melyik lenne az a hét, amikor elmehetünk, mert nincs fellépésünk. Szerencsére ilyet nem találtak, viszont egy olyat igen, ahol 2 -2 fellépést kellett lemondani és áttenni egy másik időpontra. Befizettünk egy krétai nyaralásra, napsütésre, fürdőzésre és pihenésre vágyom, és hogy végre kettesben legyünk" - árulta el Reni, aki nemrég robotnak öltözött, most viszont tökéletes fesztiválruhában jelent meg.

Elvitte a szél a Balaton Sound betűit http://www.life.hu/news/20140711-zuhog-az-eso-tombol-a-szel-a-balaton-soundon-amelynek-betuit-elvitte-a-vihar-igy-a-szel-atnevezte-a.html Cudar időjárás csapott le csütörtök este az ország egyik legtrendibb fesztiváljára. Órákon át szakadt az eső, fújt a szél, a Balaton Sound vízen lebegő betűi pedig szelek szárnyán repültek tova. News -- Metzker Viki és a foci tarolt a Balaton Sound nulladik napján http://www.life.hu/bulvar/20140710-metzker-viki-es-a-foci-vb-tarolt-a-balaton-sound-nulladik-napjan.html A vadítóan szép és tehetséges Metzker Vikivel és a focivébével nyitott a Balaton Sound. Aki nem a DJ zenéjére ropta, az a képernyők előtt szurkolt a csapatának. TV + Bulvár Kustánczi Lia a fesztiváldivat tökéletes megtestesítője http://www.life.hu/bulvar/20140711-kustanczi-lia-a-balaton-soundot-tokeletes-fesztivaldivatban-mutatkozott.html Kustánczi Lia az új frizurájával vette be a Balaton Soundot, ahol nem csak vendégként vett részt, hanem fellépőként, DJ-ként is szórakoztatja a közönséget. Ő a tipikus fesztivál divatikon! TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.