Palvin Barbit kivágták a Herkulesből

Forrás: Fórum Hungary -
trailer Hercules (film) Palvin Barbara Hollywood kivágás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modellt alig lehet látni a nálunk készült hollywoodi szuperprodukcióban, még egy mondatot sem adtak a szájába. Mozikban a Herkules.

Izgatottan vártuk Palvin Barbi szereplését a Hercules című, hazánkban készült produkcióban. Az előzetest már megmutattuk, amelyben fel is tűnik néhány másodperc erejéig a szépséges modell, aki Joseph Fiennes feleségét alakítja a filmben, de még ezt a snittet is kivágták a kész műből. A filmet július 24-től vetítik a mozikban.

Palvin Barbi a Herkulesben Forrás: Fórum Hungary

Részlet az Origo cikkéből: "Nagy csalódásunkra Palvin Barbara pont annyi szerepet kapott a történetben, mint egy váza. Még egy fehérnemű- vagy farmerreklámban is több szöveget kellett mondania, mint amit a Herkulesben a szájába adtak. Konkrétan egyetlenegy szót sem szól, és alig látszik többet a vásznon, mint amit már az előzetesben is láttunk, sőt, igazából kevesebbet látszik, mert a 11. másodpercnél lévő felnézős snitt bele sem került a filmbe."
Azt, hogy milyen magyar hírességek szerepelnek még a filmben, megtudhatod IDE kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.