Pasija helyett más fogdossa Heidi Klum csupasz melleit

Forrás: Heidi Klum/Instagram -
fotózás mellek Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap írtuk meg, hogy 28 éves pasikával jött össze Heidi Klum és nagyon boldog . Ennek ellenére lazán hagyja, hogy egy fotózáson másik férfi fogdossa a kebleit. Persze, a művészetnek még a párkapcsolat sem szabhat határt.

Közös munka alatt születnek a nagy barátságok. Így van ezzel Heidi Klum és Zac Posen dizájner is, akik egy fotózás alkalmával váltak szó szerint kebelbarátokkál. Az alábbi fotón nyilvánvalóan nincs semmi rejtegetni való, hiszen azonnal kikerült a modell Instagram-oldalára is: így ahelyett, hogy titkos viszonyra gyanakodnánk, készségesen elhisszük, munkakapcsolatról van szó.

Forrás: Heidi Klum/Instagram

Luxusvakáció Sarka Kata élete? http://www.life.hu/bulvar/20140729-sarka-kata-balatonfoldvaron-nyaral-a-facebookon-is-megosztotta-a-hirt.html Aki az életének minden percében posztol valamit, könnyen úgy járhat, mint Sarka Kata. Az amúgy is megosztó celeb most arról tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy pihenni indul. TV + Bulvár Origo Nem sok textil takarta Tóth Gabi testét http://www.life.hu/bulvar/20140720-toth-gabi-szinte-fedetlen-keblekkel-pozolt.html Újabb klassz fotót találtunk Tóth Gabiról. És meg is mutatjuk... TV + Bulvár Origo Bulvárrap Hegyi Rolival: "Edinát jó sok pali feleségül venné" http://www.life.hu/bulvar/20140727-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-sarka-kata-liptai-claudia-omega-kulcsar-edina-magyarorszag-szepe.html Az szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu- ra, nem kíméli a celebeket és örömmel bemutatja a hét legnagyobb sztorijait. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt. Figyelem, erre a cikkre jellemző az erős költői túlzás! TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.