Tóth Gabi TV2 Sztárban sztár Tóth Vera énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verának eddig sosem jutott eszébe, hogy temperamentumos húgát utánozza, most azonban a Sztárban sztárban a vad és szexi Gabi bőrébe kell majd bújnia.

Az egyik legkülönlegesebb Sztárban sztár várható vasárnap este. Ilyen még nem volt, hogy valakinek híres testvérét kell megformálnia. Vera bevallotta, nem lesz könnyű dolga – írja Bors.

Forrás:facebook/Tóth Vera

„Gabi komoly feladat lesz, de mázlim van, mert amint megtudta, hogy ő lesz a heti feladatom, azonnal felajánlotta, hogy különórákat ad. Nehéz, mert a húgomnak borzasztóan kifejező az arca, vadóc, és egy energiabomba a színpadon. Mindig csodálattal nézem, jellegzetes mozdulatai vannak, de soha nem jutott eszembe, hogy bármit is ellopjak tőle, így most kicsit bajban vagyok" – vallotta be Vera, aki tisztában van azzal is, hogy a hangján kívül a külsején is változtatni kell majd.

„Szerintem én voltam az első, aki a vasárnapi fellépés után, már hétfőn reggel, nyolc órakor felhívta a stylistot, hogy megtudjam, milyen ruhát szánnak nekem. Azért azt mindenki tudja, hogy Gabi hogyan öltözik és bár még semmi nem biztos, ha szükséges, én a lábamra helyezném a hangsúlyt. Szerintem egy nőn mindig azt kell hangsúlyozni, ami előnyös" – mosolygott az idősebbik Tóth lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.