Bereczki Zoltán Hajós András TV2 Sztárban sztár nevetés Majka Lagzi Lajcsi beszólás Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztárban Kökény Attila az ország leghíresebb trombitását, Lagzi Lajcsit utánozta. A produkció után Majka kifakadt.

Attila tökéletesen hozta Lajcsit, a zsűri azonban teljesen megbomlott a produkció után, és Lajcsi minden titkára fény derült.

Forrás: facebook/Sztárban sztár

„Lajcsi egy nagyszerű trombitás, de nem tud így énekelni" – mondta Bereczki Zoli.

„Lajcsi soha az életében nem emelte fel a mikrofont a szájához, mindig a hasánál pihentette. Akkor lett volna ez teljesen jó, ha az egész playbackről megy. Tudod, hogy volt olyan show, ahol a kötőszöveg is fel volt véve előre playbackről? Az azért erős!" – hangzott a lesújtó kritika Majkától.

„Az tetszett nekem Kökényben, hogy akárcsak Lajcsin, rajta sem látszott, hogy élvezi, amit csinál. Szerintem te sem élvezted a dalt" – mondta Hajós András. „Mert közben a pénzt számolta" – tette hozzá Tilla hahotázva.

Hatalmasat bakizott Vastag Tamás Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140928-vastag-tamas-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-hatalmasat-bakizott-amikor-testveret-vastag-csabat.htmlNem jött össze a mikrofonzsonglőrködés, Tamás azonban meg sem rendült, nyomta a showt tovább.TV + Bulvár--Közeli hozzátartozójával lép színpadra Tóth Verahttp://www.life.hu/bulvar/20140927-egy-kozeli-hozzatartozojaval-lep-szinpadra-toth-vera.htmlTóth Vera a múlt héten testvérét, Gabit személyesítette meg a Sztárban sztárban, és ezen a héten sem hiányoznak majd a családi szálak a produkciójában.TV + Bulvár--Sipos Peti időskori önmagával nézett farkasszemethttp://www.life.hu/bulvar/20140926-sipos-peti-felek-hogy-elvesztem-a-ferfiassagomat.htmlSipos Peti a Sztárban sztárban szembesült vele, hogy fog kinézni 30 év múlva. Nem repesett az örömtől, de ennek ellenére nem gondolja, hogy mostantól kétségbeesetten küzdeni fog az öregedés ellen.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.