Dukai, Keresztes, Pál Dénes: ki volt a Sztárban sztár legjobb nője vasárnap?

Pál Dénes Sztárban sztár Dukai Regina szexualitás Keresztes Ildikó nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valaki egyszer azt mondja, hogy Pál Dénes dögösebb csaj, mint Keresztes Ildikó, egyszerűen csak hülyének nézzük. Ha viszont azt állítja, Pál Dénes Dukai Reginánál is jobb nő, körberöhögjük. A Sztárban sztár után már egyik reakciónkban sem vagyunk olyan biztosak.

A Sztárban sztár vasárnapi adásában három előadó három bombanőt jeleníthetett meg a színpadon: Fergie, Kylie Minogue és Zséda is olyan énekesek, akiket nem csak hallani, látni is kell. Keresztes Ildikó olyan energiával tolta le Fergie slágerét - magasba emelve, forogva, pörögve -, hogy csak lestünk. Ildikó most is megmutatta, ötven fölött is van élet - nem is akármilyen. Volt minden: dögös smink, szexi combok, elképesztő mozgás. Mondjuk, ezt már megszoktuk tőle.

Pál Dénest egyszerűen nem hisszük el! Eddig csak búgott: Gergely Robiként férfiként, Karádi Katalint előadva már nőként. Könnyű neki, gondoltuk. Na, de amit Zsédaként művelt! Elképesztő! És a lábai! Bereczki nem hiszi el, hogy Dénes ezeken a ropikon jár minden egyes nap. Hajós szerint inkább Amy Winehouse lenne ilyen, ha még élne, szegény. Majka szerint még szexi is volt, Claudia pedig egyszerűen gyönyörűnek nevezte. Hiába, a kisugárzás!

Dukai Regina magabiztosan hozta és tökéletes angol kiejtéssel énekelte Kylie Minogue korai slágerét - így az aranyszínű forrónaci vagy a mélyen kivágott, szuperszexi ruhák is elmaradtak. Volt viszont helyette sárga paróka, fehér köntös és kislányos szerelés - köszi, nyolcvanas évek! Bár Bereczki Zoltán szerint Regi most volt a legfelszabadultabb, mi inkább Pál Zsédát vagy Keresztes Fergie-t nézzük meg még egyszer. Így voltak ezzel a nézők is. Az ötödik adás után Dukai Regina esett ki, de itt megnézheted, a többiek kinek a bőrébe bújtak.

Na, de még mielőtt túl elfogultnak tartanátok bennünket, szavazzatok ti! Ki volt a legjobb nő a vasárnapi adásban?

Ki volt a Sztárban sztár legjobb nője vasárnap?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.