A hírnév átka - zaklatják az X-Faktor szexi versenyzőjét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
X-Faktor énekesnő perverz üzenetek versenyző zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg az ember nem indul el egy tehetségkutató versenyben, addig úgy élheti az életét, ahogy neki tetszik. Ha nekivág, akkor szembesülnie kell azzal, hogy olyanok is felfigyelnek rá, akiknek a közeledése kínos. Perverz alak kezdte zaklatni a tizenharmadikként beszavazásra váró Gwendolint.

Visszataszító, szeméremsértő, undorító e-maileket kap a 2014-es X-Faktor reménysége, Gwendolin. Zaklatója szexuális tartalmú képeket küldözget a széparcú, feltűnően nőies versenyzőnek. A hírnév átka - de vajon hogy viseli a fiatal leány mindezt?

"Valahogyan kinyomozta a privát e-mail címemet. És nem elég, hogy rendszeresen fotókat csatol a péniszéről, nem is keveset, de még gusztustalan üzeneteket is ír mellé. Például azt kérdezi, szerintem milyen a pénisze formája, tetszik-e nekem, elfogadnám-e, és hogy mire vágyom" - mesélte a Blikknek az énekesnő, majd így folytatta: "Nagyon bepánikoltam az első üzenetnél, szabályosan féltem. Elképzelni sem tudom, ki lehet a zaklatóm, de valószínű, hogy a műsorban figyelt fel rám. Most nagyon szeretnék a műsorra koncentrálni, még bármi történhet, ha a nézők bizalmat szavaznak nekem, akkor szombaton én is énekelhetek az X-Faktorban. Mostanában sokszor jó hangulatban vagyok, a nézők szeretete nagyon inspiráló, föltöltődöm tőle. Nem hagyom, hogy ez az ügy elrontsa a kedvem" - jelentette ki Gwendolin.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Persze a hírnév kedves embereket is az énekesnők közelébe sodor, mint arról korábbi cikkünkben is beszámoltuk, szerelmes leveleket is kapnak szép számmal az X-Faktor legújabb szériájának versenyzői. Azt kívánjuk a különleges Gwendolinnak, hogy mielőbb tapasztalhassa meg a hírnév jó oldalát is.

A Life.hu játékos szavazásán felmérheted, kedvenced vajon bejut-e az X-Faktor élő show-jába. Figyelem, a műsor hivatalos szavazását ide kattintva éred el.

Szerelmes levelekkel ostromolják az X-Faktor énekesnőithttp://www.life.hu/bulvar/20141014-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnoit-ilyes-jenifert-toth-andreat-es-jakab-peter-izabellat.htmlA X-Faktor élő showjába jutott lányokat, Ilyés Jenifert, Tóth Andreát és Jakab-Péter Izabellát már kiszemelték maguknak a rajongók. A Life.hu az első élő adást megelőző sajtótájékoztatón beszélgetett a lányokkal.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzemkápráztató bombanő került az X-Faktor élő show-jábahttp://www.life.hu/bulvar/20141011-az-rtl-klub-x-faktor-torteneteben-szikora-robert-mentoraltja-ilyes-jenifer-a-legjobb-no-aki-megy-az.htmlSzombat este kiderült, kiket visz magával az X-Faktor élő show-jába Little G Weevil és Szikora Róbert. A Life.hu favoritja köztük van, így mi örültünk, viszont a másik nagy kedvencünk egyelőre tiszta lapot kapott. Ilyés Jenifer pedig nemcsak jól énekel, de a legtutibb csaj is az X-Faktor történetében. TV + BulvárRTLKLUBArcnélküli énekesek az X-Faktor élő show-jábanhttp://www.life.hu/bulvar/20141012-az-rtl-klub-x-faktor-elo-showjaban-arcnekuli-egyuttes-es-shrek-is-bejutott.htmlVasárnap este kiderült, kiket visz magával az X-Faktor élő show-jába Tóth Gabi és Alföldi Róbert. A két kategória jócskán tartogatott furcsa továbbjutókat. Az már biztos, maszkokból és Shrekből sem lesz hiány.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.