Harmadiknak Bea asszonyt küldték haza a nézők a dzsungelből

Bea asszony Gáspár Győző Celeb vagyok, ments ki innen!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen nem szeretnénk messzemenő következtetéseket levonni, de Győzike szerelmes üzenete után, amikor azt is bevallotta, hogy újabb gyermeket - ezúttal egy fiút! - szeretne feleségétől, a nézők Bea asszonyt mentették ki a jégveremmé változott dzsungelből.
Érzelmes pillanatok - a két műmacsó sírt...http://www.life.hu/bulvar/20141017-videouzenetet-kaptak-a-dzsungellakok-a-szeretteiktol-es-mindenki-meghatodott.htmlA Celeb vagyok... sztárjai este videóüzenetet kaphattak a szeretteiktől. Autéliónak és Lacinak a szerelme, Bódi Szilvinek a testvére, Bea asszonynak Gárpár Győzike üzent. És kinek csalt könnyet a szemébe az egy perces köszöntés? Hát a két szőrös szívű műmacsónak: Lacinak és Aureliónak!TV + BulvárOrigoSzabó Zsófi és Gárpár Laci egymásnak esetthttp://www.life.hu/bulvar/20141017-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-jatekban-szabo-zsofi-es-gaspar-laci-csunyan-beszolt-egymasnak.htmlA dzsungelban a este előkerült az alkohol, és az őszinte kérdések és válaszok játéka, a felelsz, ha mersz. Gáspár Laci keményen bekérdezett Szabó Zsófinak - de a válasz sem maradt el. Ők ketten már egészen biztosan nem lesznek barátok...TV + BulvárAkinek igazán édes az élethttp://www.life.hu/bulvar/20141010-berki-krisztian-eves-szinten-40-millio-forintot-keres-a-tv2-nel.htmlA volt Fradi-vezér Berki Krisztián az egyik legtöbbet foglalkoztatott, és ennek megfelelően az egyik legtöbbet kereső sztárja a Tv2 médiacsoportnak.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.