Celeb vagyok, ments ki innen! Madár lett a dzsungel királya

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
nyertes Aurelio Celeb vagyok, ments ki innen! Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! első szériája. A nézők Erdei Madár Zsoltot választották meg a dzsungel királyának - nem véletlenül. Madárt az egész ország szerette már akkor is, mielőtt a bevetette volna magát a dél-afrikai dzsungelbe, ahol végig vezetőként viselkedett.

Ha kellett, keményen odaszólt, ha kellett, vigasztalt, ha arra volt szükség, ott volt amellett, aki ezt igényelte. Végig kiegyensúlyozott és végtelenül profi volt. Ahogy a ringben is. Madár nem véletlenül mondott igent a Celeb vagyok, ments ki innen! produkcióra: a Life.hu-nak őszintén elmondta, a sportból ebben az országban nem lehet megélni, a szereplésért kapott honoráriummal a családját segíti majd. Sportolóként nem herdálta el a pénzét, a válása vitte el az összegyűjtött vagyon nagy részét. A kiutazás előtt azt nyilatkozta, elképzelhető, hogy a dzsungelműsor csak ugródeszka a médiakarrierhez. Meglátjuk.

A megtisztelő címért azonban keményen meg kellett küzdeni. Nem csak a két és fél dzsungelben töltött hét volt megerőltető: az utolsó nap is a bátorságpróbákról szólt. Madárról eddig is tudtuk, mire képes. Nemrég úgy tolta le a hernyókból készített koktélokat, mintha ezen nőtt volna fel. Most felülről tölthető műanyag buborékokba zárták, majd kapott mindent a fejére: izgő-mozgó kukacokat, méretes és annál is méretesebb hatlábúakat, hernyókat és rákokat, majd kígyókat. Amikor egy kör megvolt, a szájával kellett kikapnia a csillagot egy takonyszerű anyaggal telített tálból.

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

Ejtsünk azért néhány szót Aurelióról is, aki kicsit csalódott arcot vágott Madár nevét hallva. Aurelio ugyanis két dologért jött a dzsungelbe: show-t csinálni és nyerni. De nem csak ennyi történt vele. Az utolsó bátorságpróbája előtt ezt mondta neki Vadon Jani: "Most eldől, kislány maradsz vagy férfi leszel." A fene sem gondolta, hogy Aurelio tényleg a szemünk előtt nő fel. Letolta a sült hernyót, a meztelen csigát, a lisztkukacot. A madagaszkári óriáscsótány majdnem kifogott rajta, de nem! Végül a skorpiót is bevállalta - a családja és a barátnője kedvéért. Egy HŐS!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.