Vajna Timi így készül a Halloweenre

Forrás: Instagram/Vajna Tímea -
Vajna Timi jelmez Andy Vajna celeb Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hallowen izgalmas éjszakáján sokan buliznak boszorkány jelmezbe öltözve. Vajna Timi azonban úgy tűnik most nem a varázslatos, hanem habos- fodros oldalát mutatja meg.

Legalábbis, ha az instagramjára töltött fotónak hinni lehet, akkor az egyre közeledő szellemek éjszakáján, inkább kacér, kislányos jelmezbe bújva múlatja majd az időt.

Vajna Tímea Forrás: Instagram/Vajna Tímea

Néhány órája Zimány Linda is instagrammos fotóval lepte meg rajongóit. Ő azonban az abszolút fekete, szexi öltözékre szavazott. Nulla fodor, nulla cukiság.

Forrás: Instagram/Zimány Linda

Tavaly is előszeretettel rendeztek Halloweni összejöveteleket a celebek, az előző évben a Hajdú Péter - Sarka Kata páros matróz szerepet öltött, míg Rubint Réka pókhálós újjú ruhakölteménye is nyilvánvaló üzenet volt. Mellette Norbi igazán visszafogott, a jelmeznek nem nevezhető pólóban.Tolvaj Reni fekete parókájában egyértelműen megőrjítette rajongóit. A Vajna házaspár pedig nem hangolta ugyan össze a jelmezeket, mégis szemmel láthatóan jól érezték magukat. Andy, Zorró bőrébe bújt, míg Timi az előzetesen felpróbált macskanő jelmez helyett egy szexi kis ápolónő egyenköpenyét húzta magára. Ma sem tudjuk, miért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.