gyászszertartás halál temetés Csala Zsuzsa hamvasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok hercehurca után, családi körben nyugalomba helyezték Csala Zsuzsa hamvait.

Ahogy a Life.hu is megírta , a temetésig Csala Zsuzsa hamvait keresztfia őrizte. Pár nappal ezelőtt azonban végső nyugalomba helyezték a színésznőt. Testvére, Csilla néni végre megnyugodhatott, még akkor is, ha nem egészen ilyen temetést álmodott meg a színésznőnek.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

„Csak a rokonság volt ott a sírnál, amit még a nagyapánk építtetett 1973-ban. Ő volt az első, akit idetemettek, most pedig Zsuzsikával és másik testvérünkkel, Mártikával együtt már tizenketten nyugszanak itt. Gyászszertartás még nem volt, de remélem, hamarosan ezt is megtartjuk" – mondta Csilla néni a BEST magazinnak.

Cinthya Dictator: "Félek, csak érdekből udvarolnak a fiúk" http://www.life.hu/bulvar/20141106-cinthya-diktator-felek-csak-erdekbol-udvarolnak-a-fiuk.html Visszatért a normális kerékvágásba az Édes élet sztárja, Cinthya Dictator élete, mióta véget értek a forgatások. A fiatal lány visszaült az iskolapadba és kiheverte szerelmi bánatát is. Ráadásul hízott is egy kicsit! TV + Bulvár -- Szabó Zsófi rajongói segítségét kérte http://www.life.hu/bulvar/20141106-szabo-zsofi-smink-nelkuli-fotot-posztolt-facebookon-mc-hawer-is-beindult-ra.html Szabó Zsófi Facebook oldalán tette fel a költői kérdést: sminkkel vagy anélkül. Natúr fotója generált jó néhány kommentet, rosszindulatú hozzászólásokból sem volt hiány, sőt, még Mc Hawer is beindult a kép láttán. Ajjaj. TV + Bulvár Origo "Azt hittem, rosszul hallok" - Aleska nagypapáját sokkolta unokája pornós múltja http://www.life.hu/bulvar/20141106-aleska-diamond-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereplojenek-nagypapaja-a-tetevbol-tudta.html A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőjének nagypapája a tévéből tudta meg unokája pornós múltját. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.