Valakinek véget ér a móka! Lecserélnek egy játékost a ValóVilág 7-ben

játékos RTL 2 szavazás csere ValóVilág 7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub úgy döntött, egy villalakótól megválik, de nem kell sokáig búslakodnia a bentieknek, ugyanis szerda este kapnak egy új kis barátot.

A ValóVilág 7-ben szerda este csere lesz. A legkevesebb szavazatot kapott villalakó kipenderül a villából, a helyére a szerkesztők új embert küldenek. Az biztos, hogy az érkező jó nagy hátránnyal indul, mert az összeszokott társaság nehezebben fogadja be a később érkezőket. Viszont az új delikvens annyiban előnyt élvez, hogy látott már pár adást és tudja, kihez húznak a rajongók – írja az Origo.hu.

Az RTL Klub szavazása kedd délelőtt így állt:

Forrás: RTLKLUB

Ezek szerint Fanninak egyelőre biztos helye van a villában, Dávid és Reni azonban retteghet, bár estig még sok szavazat érkezhet, ami új sorrendet teremthet.

Szerinted ki távozzon szerda este a villából?

Sokkarú istennő lett Palya Beábólhttp://www.life.hu/bulvar/20141125-palya-bea-fellep-az-rtl-klub-x-faktor-100-adasaban-es-sokkaru-istensegge-valtozik.htmlKülönleges produkcióra készül az énekesnő a magyarországi X-Faktor 100. adására, ezért mindent bevet.TV + Bulvár--Tóth Gabi egykori szerelme lett a szépségkirálynő támaszahttp://www.life.hu/bulvar/20141124-toth-gabi-egykori-szerelme-marko-robi-kiralynot-tanitott-tancolni.htmlAz egész világot lenyűgözte táncával a tizennyolc éves Nyitrai Dalma, aki a Miss Beauty Paegant 2014 cím nyerteseként Tajvanon képviselte Magyarországot. Táncos produkcióját, amit Tóth Gabi egykori szerelme és táncospárja, Markó Robi tanított be neki, a rejtett tehetséget megcsillantó Talent Show-ban egyenesen a negyedik helyre szavazta be a zsűri.TV + BulvárOrigoKárász Róbert nem bírja szusszal kedvese melletthttp://www.life.hu/bulvar/20141124-karasz-robert-a-tv2-mokka-musorvezetoje-nem-birja-szusszal-a-szinhazi-szerepet-kedvese-mellett-ezert.htmlFáradtságra hivatkozva váltótársat kért szerepére Kárász Róbert, aki kedvese oldalán lépett színpadra a Magánnyomozók című darabban.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.