Robin lesz az új villalakó

Forrás: RTLKLUB -
RTL 2 csere Robin ValóVilág 7 villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvan a ValóVillág 7 új beköltözője! Robin szerda este kitúr valakit a villából és a helyére lép. 

Ahogy a Life.hu is megírta, szerda este egy villalakótól megválnak. Az új beköltöző, Robin biztos, hogy felkavarja majd az állóvizet és a pasik nem fogják jó szemmel nézni az új macsó érkezését. Azt ugyan tudják a villalakók, hogy valakitől búcsúznak a héten, de arról fogalmuk sincs, hogy helyette kapnak új delikvenst. Robin eddig egy kocsmában dolgozott, és bevallása szerint szerelmi csalódása miatt vállalja a villalétet – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Három hete szakított velem a barátnőm, most úgy érzem, nincs mit vesztenem" – mesélte a fiú, aki állítja, ő lesz a „villa lelke", mivel bevallása szerint érzékeny fiú, akiért oda lesznek a csajok.

Az még egyelőre kérdéses, ki távozik szerda este. A csatorna szimpátiaszavazásán Dávid van kieső helyen, a Life.hu olvasói pedig Renit szeretnék a villa falain kívűl látni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.