A luxusbörtöntől pár száz méterre járt iskolába az erdélyi VV Edina

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
VV Edina VV7 börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Edina élete nem szűkölködik meglepő fordulatokban. Jelenlegi otthona, a VV luxusbörtöne csak pár száz méterre található attól az iskolától, ahol Edina 4 évig tanult.

VV Edináról eddig csak azt tudtuk, hogy családi tragédiák sora után egyenesen Erdélyből érkezett a játékba. Most az is kiderült, hogy évekig élt a főváros XXII. kerületében, pont arrafelé, ahol jelenlegi lakóhelye, a luxusbörtön található.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

„Tíz évvel ezelőtt a szüleimmel éltem már Magyarországon, 2001-től 2004-ig. A szüleim három és fél év után úgy döntöttek, hogy visszaköltöznek Erdélybe. Érdekes, pont itt, a XXII. kerületben, Budatétényen laktunk, itt jártam a rózsakerti általános iskolába. Akkor már állt a közeli bevásárlóközpont és az RTL Klub székháza is, amit csak messziről csodáltam. A szüleim jobban szeretnek Erdélyben lakni, én viszont Budapesten szeretnék élni. Egy olyan munkáról álmodom, amely lehetővé teszi, hogy havonta egyszer egy hétvégére haza tudjak utazni a szüleimhez. Pörögni szeretnék, utazni és segíteni az elesetteken" – árulta el Edina a beköltözés előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.