Gazdag vállalkozó finanszírozta VV Zsuzsa melleit

Forrás: RTL 2 -
vállalkozó gazdagság ajándék ValóVilág 7 szilikonmell VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsuzsa vállalkozó barátaitól kapta ajándékba autóját, de még szilikonmelleit is.

Úgy tűnik, a ValóVilág7 játékosa az idős, tehetős pasikra bukik. Ezen a véleményen van testvére, Évi is, aki a Borsnak azt mondta, Zsuzsa már kamasz lányként a harmincas vagy afölötti férfiakat kedvelte.

Forrás: RTL 2

„A húgom összes exe vállalkozó, üzletember, vagyis a tekintély fontos neki, és az, hogy legyen jó jövedelme az illetőnek. A mellét például egy kiskunmajsai diszkótulajdonostól kapta, de nem volt köztük semmi, kizárólag barátság" – fejtette ki a testvér, aki szerint Zsu jó utat választott, jól játssza a szerepét a villában.

Szájra puszi és felpolcolt keblek - így karácsonyoztak a villalakókhttp://www.life.hu/bulvar/20141225-vv7-szajra-puszi-es-felpolcolt-keblek-igy-karacsonyoztak-a-villalakok.htmlA villabeli ünneplés is folytatódott, előadással, ajándékozással, könnyekkel...TV + BulvárOrigoVV Vikcsu kiakadt: kiesése után szembesült a villatársak kegyetlenségével és a szex fogalmávalhttp://www.life.hu/bulvar/20141208-vv-vikcsu-kiesese-szembesult-az-igazi-valovilaggal.htmlTeljesen megdöbbent villatársai viselkedésén az elsőként kiesett VV Vikcsu, miután több órán át nézte vissza az elmúlt hetek felvételeit. Nem gondolta, hogy a háta mögött miket mondtak róla azok, akiket a barátainak tekintett. A szex fogalmát is újra kellett értelmeznie.TV + BulvárOrigoVV Ádám: "Ha kint lennénk, már rég telibevertelek volna"http://www.life.hu/bulvar/20141223-valovilag-7-vv-adam-hatalmas-balheja.htmlKözeledik a karácsony, így a villalakókban is feléledt az igazi szeretet tüze. Ádám és Dennis hatalmas balhét rendezett egymás között, buli után a hálószobában fekve.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.