VV Fanni: “Nem akarom, hogy full ingyen azt nézzék, hogy szexelek!”

Forrás: Origo -
ValóVilág7 szex VV Dennis VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dennis megunta, hogy takaró alatt kénytelen szexelni Fannival, aki viszont nem akarja megmutatni magát a nézőknek, legalábbis ingyen. Dennis azonban más véleményen van. 

A fiú szerint szerint nem látványos, ha a nézők csak a takaró mozgásából tudják, hogy mit művelnek, úgy gondolja, jobb lenne izgalmasabb műsort adni nekik. Hát, nekünk azért bőven elég így is...

Forrás: Origo

A szolifüggő lány hirtelen meglepő fogadalmat tett, mostantól egészen addig nem engedi magához közel Dennist, amíg csak bírja. Se szoli, se digidugi... Mi lesz így Fannival?

Újév és érzelmek ide vagy oda, vasárnap párbaj. A játékosoknak választani kellett, Ádám vagy Robin kampánycsapatához csatlakoznak. Ádámot mindössze Laci és Edina támogatja.

A villa KiMitTud harmadik fordulója is utolérte a lakókat. Fogalmazzunk úgy, szerencsések, hogy nem az X-Faktorba jelentkeztek. Holnap meghallgathatjuk a zseniális produkciókat, ezeket talán még jobban várjuk, mint a párbajt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.