A TV2-n indul Berki Krisztiánnal az Éden Hotel

TV2 valóságshow SuperTV2 Reality Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nagyon bízik a TV2 Berki Krisztiánban, akinek műsorát a csatorna kiemelten kezeli. 

Ahogy a Life.hu is megírta, eddig úgy volt, hogy az Éden Hotel a SuperTV2-n indul újra. Berki Krisztián azonban végül február 23-án a TV2-n debütál az Éden Hotelben, mint műsorvezető, míg a SuperTV2-n a stratégiai reality napi kísérő műsora, az Éden Éjjel lesz látható.

Forrás: Fotó: Lahossy Gergely

A show forgatása november óta zajlik Costa Ricán, ahol tengerpart, pálmafák, luxushotel biztosítja a paradicsomi körülményeket a játékosoknak. A műsorban nem a nézők szavazatai, hanem a szereplők közt zajló napi történések, konfliktusok alakítják a végkifejletet: a játék folyamán bármi megtörténhet, régi szereplők távoznak, újak érkeznek, alaposan felborítva a már kialakult érzelmeket és erőviszonyokat.

Hivatalos: távozik a TV2-től Papp Gergő, azaz Pimasz úrhttp://www.life.hu/bulvar/20150122-papp-gergo-azaz-pimasz-ur-tavozik-a-tv2-tol-es-fuggetlen-musorkeszitokent-dolgozik-tovabb.htmlKözös megegyezéssel távozik a TV2-től Papp Gergő, aki azt is elárulta, miért szánta rá magát erre a lépésre és mik a tervei a jövőre nézve.TV + Bulvár--Varga Viktor újra szerelmes – Magyarországra hozná új kedveséthttp://www.life.hu/bulvar/20150122-varga-viktor-thaifoldon-esett-ujra-szerelembe-egy-lannyal.htmlAz énekes jelenleg Thaiföldön tölti jól megérdemelt pihenését édesapjával, ahol a hírek szerint egy lánnyal is sikerült komolyan összeismerkednie.TV + Bulvár--Megvan A Dal első 10 fellépőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150121-a-dal-2015-eurovizios-dalfesztival-magyarorszagi-elodontojenek-elso-10-fellepoje-kiderult.htmlAz első tíz résztvevő többsége először tűnik fel A Dalban, így izgalmas dalválasztó versenyre számíthatunk szombat este.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.