Aleska őszintén vallott pornós múltjáról – állítólag nem a pénz motiválta

Forrás: aleska.org -
pornószínésznő pornó Hal a tortán Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori pornószínésznő a Hal a tortán adásában elmagyarázta, nem az élvezet vagy a pénz motiválta, amikor öt évre "leragadt" a felnőttfilmek világában.

Ahogy a Life.hu is megírta, Aleskát még most is hirdetik egy pornóoldalon, ám a lány állítja, túl van pornós múltján, és új életet kezdett, könyvet ír. A TV2 Hal a tortán című műsorában arról vallott, hogy semmit nem bánt meg.
„Nem a pénz vagy az élvezet motivált. Amikor az ember belekerül a pornós körökbe, akkor, mint egy redőny bezárul előttünk a világ és nem szembesülünk a külvilág véleményével, ezért nem sérülünk. Amikor ebből a komfortzónából kikerültem, akkor jött egy mélyebb pont" – magyarázta Aleska.

Aleska nagyinterjú

"Kicsit nagyzolósnak tűnhet, de tényleg minden díjat megnyertem. Változásra vágytam, azt éreztem, hogy mással kéne foglalkozni. Utána elkezdtem tévézni, rádiózni, fotómodellektem. Fél éve légtornázom, fel is léptem cirkuszban" - mesélte az egykori pornószínésznő az Origo.hu-nak.

Civilektől szedik össze a kiegészítőket a Rising Star versenyzőinekhttp://www.life.hu/bulvar/20150127-civilektol-varnak-otleteket-a-rising-star-versenyzok-ruhazatahoz.htmlA nagyközönséghez fordult a Rising Star, és egy apróhirdetési oldalon keres különleges kiegészítőket a stáb a versenyzők részére.TV + BulvárOrigoVV Macit kiengedték a kórházból és azonnal visszatért a villába http://www.life.hu/bulvar/20150128-vv-macit-az-rtl-ii-valovilag7-jatekosat-kiengedtek-a-korhazbol-es-azonnal-visszament-a-valosagshowba.htmlFellélegezhetnek a villa egykori medvéjének rajongói, hiszen állapota annyit javult, hogy nem szorul további kórházi kezelésre, sőt a villába is visszatérhetett egy kis időre. TV + BulvárOrigoDósa Zoltán: „Szörnyű halálos betegnek lenni”http://www.life.hu/bulvar/20150122-dosa-zoltan-joban-rosszban-szinesze-megtapasztalta-a-halalos-betegseget.html10 éves a TV2 népszerű sikersorozata, a Jóban Rosszban. A sorozat szereplői szinte együtt öregedtek a karakterükkel, és az ő életük is gyökeres változásokon ment keresztül. Dósa Zoltán a családját is elhozta a sorozat 10. születésnapi partijára.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.