Conchita Wurst hatalmas fájdalmakkal küzd

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
szakállas nő Eurovíziós Dalfesztivál fájdalom létezés Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál nyertese egy interjúban bevallotta, nem egyszerű nőként élnie és minden nap komoly fizikai fájdalmakat él át.

A férfiként született Conchita Wurst tavaly formabontó kinézetével tarolt az Eurovíziós Dalfesztiválon. Hamarosan pedig látogatást tesz Budapesten és a Story Gálán énekel majd. A Life.hu újságírói már alig várják, hogy az év médiaeseményén megpillantsák a világsztárrá vált szakállas nőt, aki nemrég bevallotta a blick.ch-nak, milyen kemény a hétköznapokban nőként létezni.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

„A nőként létezés nagyon kemény munka és szó szerint fájdalmakat élek át azért, hogy így élhessek. A magas sarkú cipők, a parókák, a ruhák, állandó fájdalmat okoznak. Alig várom a nap végét, hogy megpihenhessek. Jobb Tom Neuwirth-nek lenni, mint Conchitának, mert ha Tom nem akar valakivel beszélgetni, nem kell neki. De Conchita imád fecsegni és a középpontban lenni. Félig Tom vagyok, félig Conchita, és ezzel meg is vagyok elégedve. Privátban egy nagyon unalmas ember vagyok" – mesélte Conchita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.