Ilyet még nem láttál élő adásban: hajorgazmusa volt VV Fanninak

Való Világ 7 haj VV7 BeleValóVilág VV Aurelio ValóVilág 7 VV Fanni orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A nézők szerint Fanni szerepelt a legjobban a médiahéten, így igazán különleges jutalomban volt része, Aurelioval együtt vezethette a VV háttérműsorát. Az adás alatt hajorgazmusa volt, kaptunk tőle szolizási tanácsot, és felkonferálhatott magáról egy kisfilmet. Nagyon nehéz szavakba önteni, amit láttunk, inkább beszéljen a videó. Azért a szolival csak óvatosan!

Hajorgazmus helyett mellorgazmus

Sokkal kézenfekvőbb, viszont szintén nem a leggyakoribb módja az orgazmus elérésének, ha csak a mellbimbót izgatják. Minden nő másként reagál a keblek érintésére: néhányan a finom és gyengéd mozdulatokat élvezik, míg mások a harapdálást, a dörzsölgetést tartják izgatónak. Egyesek a mellbimbók puszta ingerlésével is képesek a csúcsra jutni. Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük a női keblek titkait, amik tankönyvből nem tanulhatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.