Forró! Megérkeztek az első szexi jelenetek az Éden Hotelből

TV2 szexi mellek valóságshow alsónadrág Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow forgatása Costa Ricán zajlott, ahol tengerpart, pálmafák, luxushotel biztosította a paradicsomi körülményeket a játékosoknak, így nyilvánvaló, hogy lekerültek a melltartók és repültek az alsónadrágok.

Ahogy a Life.hu is megírta, február 23-án a TV2-n startol a tévénézők egyik kedvenc reality-je, az Éden Hotel Berki Krisztián vezetésével. A műsorban nem a nézők szavazatai, hanem a szereplők közt zajló napi történések, konfliktusok alakítják a végkifejletet: a játék folyamán bármi megtörténhet, régi szereplők távoznak, újak érkeznek, alaposan felborítva a már kialakult érzelmeket és erőviszonyokat. Az első képkockák magukért beszélnek, lesz itt minden ami szem szájnak ingere.

Húsz millió a tét!

Az Éden Hotel mai sajtótájékoztatóján kiderült, hogy húsz millióért taktikáznak az Éden Hotel játékosai! A látványos összeget a strandpapucsban, lebarnulva érkezett Berki Krisztián kicsapta az asztalra.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Három hete érkeztem haza Costa Ricáról, de még mindig napbarnított a bőröm, biztos, ami biztos jövő héten elmegyek szoliba, hogy tartsam a színem" – magyarázta Krisztián a Life.hu-nak.

Lagzi Lajcsi újra zenés műsort kaphat a TV2-nhttp://www.life.hu/bulvar/20150212-lagzi-lajcsi-trombitas-mulatos-zenesz-allitolag-zenes-musort-kap-a-tv2-csatornan.htmlGalambos Lajos állítólag a TV2-vel tárgyal új műsora kapcsán, így lehet, hogy a híres trombitás ismét a kereskedelmi tévé képernyőjén dáridózik majd.TV + Bulvár--Veszélyben Nótár Mary karrierje? Jól ráijesztett Kerényi Miklós Gáborhttp://www.life.hu/bulvar/20150212-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-kerenyi-miklos-gabor-kero-rendezo-kifejtette-notar-mary-enekesno.htmlKerényi Miklós Gábor jócskán ráijesztett Nótár Maryre, akinek hangját hallva megdöbbentő kijelentést tett.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huFelosztották Csala Zsuzsa vagyonáthttp://www.life.hu/bulvar/20150212-csala-zsuzsa-elhunyt-komika-csaknem-szazmillios-vagyonat-felosztottak.htmlCsala Zsuzsa vagyonát felosztották. A tavaly elhunyt színésznő százmilliós vagyont hagyott maga után.TV + Bulvár--Uhrin Benedek nem talál végső nyugalomra: fia szerint nincs pénze a temetésrehttp://www.life.hu/bulvar/20150212-uhrin-benedek-enekes-halala-utan-nem-talal-vegso-nyugalomra-mert-fianak-nincs-penze-a-temetesre.htmlUhrin Benedek fia apja halála után az anyagi biztonságát is elvesztette, így fogalma sincs, miből temeti el szeretett édesapját.TV + BulvárMTI/Nagy LajosBódi Sylvi homokdűnék között is igényes nő maradthttp://www.life.hu/bulvar/20150211-bodi-sylvi-modell-hazatert-a-budapest-bamako-futamarol-es-a-homokdunek-kozott-is-igenyes-no-maradt.htmlA szépséges modell hazatért a 9000 kilométeres Budapest-Bamako futamról. Közösségi oldalán osztotta meg élményeit többek között arról, milyen, amikor egy bokor helyettesíti a fürdőszobát.TV + Bulvár--Újabb leleplezés! A Tha Shudras gitárosát maszk nélkül kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/bulvar/20150211-az-rtl-klub-x-faktor-musorabol-ismert-tha-shudras-egyuttes-tom-driver-nevu-gitarosat-maszk-nelkul.htmlTrap kapitány után most Tom Driverről, a Tha Shudras gitárosáról rántották le a leplet, akarjuk mondani a maszkot és ráadásul még szerelmes is lett a srác, nem is akárkibe!TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.