VV Edina betör a poppiacra?

Forrás: RTL Sjatóklub -
VV Edina Muzsika tévé éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Edinának semmiféle zenei képzettsége nincsen, de ez nem számít. Március elején a VV anyacsatornájához, az RTL csoporthoz tartozó Muzsika Tévénél debütál énekesnőként a villadallal. És ez csak a kezdet, ugyanis Edina szeretne betörni a poppiacra!

Nem tétlenkedik VV Edina, miközben villaszerelmét, Lacit várja kint, a való életben. Zenei karrierbe kezdett.

"A villába való bekerüléssel az volt a másodlagos célom, hogy elindíthassam a zenei karrieremet. Mindig is szerettem énekelni, de eddig csak otthon énekeltem, semmiféle zenei képzettségem nincsen. Szeretnék énekórákra járni, hogy a hangomat fejlesszem, de egyelőre anyagilag nem tehetem meg. Ehhez előbb munkát kell találnom" - árulta el Edina, akinek fellépését az RTL Klub biztosította, látva, hogy az Ott állsz a célnál című villadal mennyire sikeres.

Forrás: RTL Sjatóklub

Edina jelenleg egy családi barátnál lakik a IX. kerületben, és jól érzi magát a bőrében, ugyanis csak pozitív kritikákat kap. Már alig várja, hogy ismét magához ölelhesse Laciját.
"Számolom a napokat, hogy vele legyek, utána el sem engedem a kezét. Ha Laci nem nyeri meg a műsort, akkor albérletet kell találnunk. Együtt akarunk maradni, együtt tervezzük a jövőt, és ha Magyarországon kezdek új életet, akkor nem akarok egyedül élni. Reméljük, a mi szerelmünk nem olyan lesz, mint a többi villalakóé, most kintről úgy látom, hogy a miénk őszintébb" - tette hozzá ez erdélyi lány, aki nem büszke a szexjeleneteire.

„Nagyon durván érintett, amikor visszanéztem a szexet, megszenvedtem, hogy szerelmes lettem. Nem vagyok büszke erre a dologra, de csak az tudja, aki bent él, hogy mennyire nehéz ennek ellenállni. Persze nem mentség mindenre a szerelem. A legpikánsabb felvételeket nem is bírnám végignézni, ideggörcsöt kapnék saját magamtól. De ne is részletezzük."

VV-hősök és a zene

Majkának nagyon sikerült.

VV Zsófiról csak mindenki beszélt.

Kit hív ki párbajozni VV Dennis? Kiderítjük!http://www.life.hu/bulvar/20150225-vv-dennis-megy-a-valo-vilag-7-utolso-parbajara-vajon-kit-hiv-ki.htmlHamarosan megtudjuk, kit választ ellenfeléül VV Dennis a széria utolsó párbajára. Most kiderítjük, ki lesz az ellenfele!TV + BulvárMelyik VV-szereplő lennél? - Teszteld le!http://www.life.hu/bulvar/20150223-teszteld-melyik-valo-vilag-szereplo-lennel-a-finalistak-kozul.htmlVészesen a végéhez közeledik a ValóVilág hetedik szériája. Már csak négyen küzdenek a főnyereményért. Most letesztelheted, te melyik finalista lennél!TV + Bulvár--Bréking! VV Robin és VV Anett szája egymásra talált a villábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150225-vv-robin-es-vv-anett-csokolozott-a-furdoszobaban.htmlVégre! Robin is párt talált magának a villában. Igaz, nem saját játékostársai között, hanem a néhány napra visszaköltöző exjátékos, Anett személyében. TV + Bulvár--"Jobb lett volna, ha a disznót költöztetik vissza, mint Lacit" - VV Fanni rajongói kiakadtakhttp://www.life.hu/bulvar/20150223-ezt-gondoljak-a-kommentelok-vv-fanni-kieseserol.html"Ha a nézőknek egy bunkó kell, örüljenek, hogy Laci ment vissza!" - háborognak a nézők VV Fanni váratlan kiesése miatt. A kommentekből szemezgettünk. TV + BulvárVV Fanni: "Inkább sütök húspogácsát a gyorsétteremben, mint pornózom!"http://www.life.hu/bulvar/20150224-vv-fanny-inkabb-sutok-huspogacsat-a-gyorsetteremben-mint-pornozna.htmlVV Fanni a villán kívül sok mindennel szembesült, például azzal, hogy villaszerelme a múltját illetően nem volt hozzá őszinte. Gyorsinterjú a villa legmegosztóbb kiesőjével. TV + Bulvár--Hoppá! VV Dóra Laci testét nyalogatta - Vajon mit szól ehhez Edina?http://www.life.hu/bulvar/20150220-a-valovilag7-jatekosa-vv-dora-vv-laci-testet-nyalogatta.htmlIsmét intim helyzetbe került egymással Dóri és Laci. A szőke plasztiklány végigment Laci testén, méghozzá nem is akárhogyn és nem is akármiért. TV + BulvárFúj! Megvan a VV7 legundorítóbb jelenete - Robin arcon hányta magáthttp://www.life.hu/bulvar/20150219-a-valovilag7-jatekosa-robin-lehanyta-magat-nagyon-undorito.htmlJavában zajlik a Kontinensek hete a villában, amelyből persze szintén nem maradhat ki az ordenáré mulatozás sem. Igaz, most a szerkesztők adták feladatul az ivászatot a játékosoknak. Hát, már nem is baj, ha lassan véget ér ez a széria is. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.