Csemer Bogi: „Nem egy eurovíziós tucatdalról van szó"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
győztes MTVA interjú Csemer Bogi Boggie Eurovíziós Dalfesztivál Bécs A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csemer Bogi letisztult, egyszerű és mély mondanivalót tartalmazó dalával, győzött az MTVA, A Dal 2015 versenyén. Az énekesnővel a döntő utáni pillanatokban beszélgetett, a Life.hu újságírója.

Ahogy a Life.hu is megírta, Csemer Boglárka Boggie, már a döntő reggelén érezte, ez az ő napja és sikerre viheti dalát a fináléban. „Reggel úgy keltem fel, hogy én fogok nyerni, aztán a műsor alatt hullámzott bennem ez az érzés, de közben, azzal nyugtattam magam, mindegy mi lesz a végkimenetel, olyan szép volt, ez a három hét, és annyira büszke vagyok rá, hogy akár nyerek, akár nem elégedett leszek" – nyilatkozta az énekesnő, aki a dal titkának, a hitelességet és a mondanivalót tartja. „Nem egy Eurovíziós tucatdalról van szó, ezért hiszem, hogy helyt fogok állni vele Bécsben" – tette hozzá Boggie.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Bogi azt is elmondta, a döntő utáni percekben legszívesebben mindenkit megölelt volna, aki szembe jött, annyira boldog volt, és azt is elárulta, mivel tölti a nagy megmérettetés utáni napot: „Vasárnap pihenni szeretnék, átgondolni az elmúlt három hét történéseit, és a keresztanyukámhoz megyek, egy igazi vasárnapi ebédre" – mosolygott az énekesnő, aki úgy gondolta, minden összeállt ahhoz, hogy ő utazhasson Bécsbe.

/1503/A_Dal20153151536

„Elsősorban a gondviselésnek, vagy ha úgy tetszik, az Univerzumnak köszönném meg a győzelmet. Olyan szépen összeálltak körülöttem a szálak, és minden afelé sodort, hogy ez a verseny sikerüljön és meg is nyerjem. A versenyhelyzet nem okozott problémát, mert jelenleg egy jó életszakaszomban vagyok. 28 évesen, úgy érzem, kiforrott a személyiségem, tudom merre halad az életem. Múlt évben, a Parfüm című dalom kapcsán, sokat tanultam és most éreztem, hogy készen állok a nagyobb kihívásokra" – magyarázta Boggie, aki nagyon szereti Bécs városát és már alig várja, hogy a verseny alatt ott töltsön pár hetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.