Hargitai Bea vajon apás szülésre készül?

Forrás: Facebook/Hargitai Bea -
szülés apás szülés Hargitai Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól érzi magát a hét hónapos terhes Hargitai Bea, aki tavaly szeptemberi esküvője előtt két nappal esett teherbe. A baba szépen cseperedik, Bea pedig lassan teljesen felkészült az anyaságra.

Még Prágában él Hargitai Bea, aki egy hónap múlva jön haza véglegesen, hogy világra hozza kisfiát. Öt év szerelem után, egy romantikus szigeten mondta ki a boldogító igent férjének, aki a TV2 ügyvezető igazgatója volt.
„Nem a szülés előtti utolsó pillanatban szeretnék hazamenni, hanem egy hónappal előtte. A férjem, David fog ingázni, egy hetet Budapesten tölt, majd visszautazik Prágába, de igyekszik minél többet velem lenni. Szépen nő a pocakom, jól érzem magam a bőrömben. A mozgást próbálom beiktatni az életembe, járok edzeni, attól jobban érzem magam, ugyanis fáj a hátam. Szerencsére csak annyit híztam, amennyit egy ekkora babával szoktak a kismamák. Normálisan eszem, úgy, mint a terhességem előtt, nem vagyok kívánós. Talán még kevesebbet is, de nem kell ezt túlmisztifikálni" – árulta el Bea, aki még nem tudja, hogy az apás szülés lesz-e.

Forrás: Facebook/Hargitai Bea

„Nem tervezek előre semmit, ugyanis azoknál az anyukáknál, akikkel beszéltem, semmi sem úgy történt, ahogy elgondolták. A férjem ott lesz majd velem, az biztos, de hogy ő vágja-e el a köldökzsinórt, azt nem tudom. A kisfiam úgy fog megszületni, ahogy akar. Nem félek a szüléstől, nem idegesítem magam fölöslegesen. Kizárólag az orvosom miatt választottam a magánkórházat, ő már 10 éve törődik velem, és ragaszkodom hozzá" – osztotta meg velünk Bea, aki már mindent megvásárolt a legújabb családtagnak.

"Mindent beszereztem, már csak a pelenka hiányzik. Nagyon élveztem összegyűjteni a babaholmikat, semmit sem hagytam az utolsó pillanatra. A férjem nagyon örül, hogy a két kislánya után fia születik, lesz kinek átadni a férfias dolgokat. Én mindig tudtam, hogy fiam lesz, de amikor terhes lettem, akkor csak az volt fontos, hogy egészséges gyermekem szülessen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.