Bochkor Gábor nem hagyja magát, kiosztotta Lang Györgyit

Forrás: TV2 -
Music Fm vita Lang Györgyi karmester nyílt levél beszólás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forr a hangulat a rádiós és az énekesnő között: a kedélyek egy ideig még biztosan nem csillapodnak, hiszen Bochkor Gábor reagált Lang Györgyi korábbi beszólására.

Lang Györgyi pár napja nyílt levelet írt Bochkor Gábornak : "Egy biztos, nálatok lejjebb nem sokan vannak, elmehetnétek az MTVA-ba időjárás-jelentőnek" - írta akkor Györgyi, miután Bochkor Gábor a Music FM Önindító című műsorában kijelentette, hogy a karmesterszakma egy nagy blöff és a világhírű japán karmester, Kobajasi Kenicsiro a 70-es évek nagy tévedése. Az énekesnő kemény szavaira most a Best magazinban reagált Bochkor Gábor.

Forrás: TV2

A rádiós kifejtette, hogy nem kell szó szerint venni, ami egy rádióműsorban elhangzik, és össze lehet kacsintani vele a vicceken. Majd a végén csípős megjegyzést tett Györgyi munkásságára: „Jöhetnék most baromira felkészülten a te munkásságodat elemezve, hogy mennyi nívótlan, gagyi, olcsó, hatásvadász dolgot találtam, de nem teszem, mert a te közönségednek, a te képességeiddel, ez számomra teljesen rendben van. Nincs okom bántani, mert ott és úgy jól van, ahogy van" – írta Gábor.

Gesztesi utódjának nem volt könnyű dolgahttp://www.life.hu/bulvar/20150403-gesztesi-karoly-szinesz-utodjanak-barbinek-peternek-nem-volt-konnyu-dolga-a-tv2-joban-rosszban.htmlBarbinek Péternek, aki Gesztesi Károlyt váltotta a Jóban Rosszban című sorozatban, súlyos lemaradásai voltak, amikor átvette a szerepet.TV + Bulvár--Anyagiak miatt is kockáztatja egészségét Hujber Ferenc http://www.life.hu/bulvar/20150403-hujber-ferenc-szinesz-penz-miatt-tulhajszolja-magat-csaladfenntartokent.htmlNoha komoly egészségügyi problémákkal küzd Hujber Ferenc, mégis sokat dolgozik. Most azonban azt sem rejtette véka alá, anyagi oka is van annak, hogy sokak szerint kockáztatja életét.TV + Bulvár--Rúzsa Magdi kiválasztotta esküvői ruhájának tervezőjéthttp://www.life.hu/bulvar/20150402-ruzsa-magdi-kivalasztotta-eskuvoi-ruhajanak-tervezojet-zigit.htmlRúzsa Magdi már kitalálta, hogy milyen menyasszonyi ruhában fogja kimondani a boldogító igent, elképzeléseit pedig megvitatta egy divattervezővel is. Közeleg a nagy nap?TV + BulvárOrigoVV Éva: Nagyon sok pornós barátnőm van!http://www.life.hu/bulvar/20150402-vv-bauko-eva-botranykonyvet-ir-mesel-pornos-baratnoirol.htmlA ValóVilág egykori szőke üdvöskéje nagy dobásra készül: botránykönyvet ír. A dögös celeblány, aki még mindig rajong a mélyen dekoltált ruhákért, elárulta, ha Aleska Diamondnak sikerül az írás, akkor ő egy igazi talentum. Alig várjuk, hogy lássuk!TV + BulvárFotó: Margitay Klára/Life.huPucéran pózolt VV Fanni - Vagy mégsem? http://www.life.hu/bulvar/20150403-egy-fehernemumarka-kerte-fel-fotozasra-vv-fannit-aki-puceran-pozolt.htmlBár szégyellősnek vallja magát, a minap mégis fehérneműmárka-cég fotózta VV Fannit.TV + Bulvár--Elítélték VV Lacithttp://www.life.hu/bulvar/20150402-eliteltek-a-valovilag7-jatekosat-vv-lacit-garazdasagert.htmlElítélték az egykori villalakót. Lacit tettestársként bűnösnek bizonyult garázdaság gyanújában, ezért tizenöt nap közmunkára ítélték, valamint 52 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.