Kiszel Tünde Demjén fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde szívesen oszt meg magáról fotókat a közösségi oldalán. Legutóbb azt mutatta meg, hogyan fest bikiniben. 

Tünde az Instagramon mutatta meg, hogyan élvezi a demjéni barlangfürdő medencéjét. A magyar celeb a fotók tanúsága szerint remekül érzi magát, ezt a követező fotóval nyomatékosította:

Forrás: Instagram/kiszeltunde

De azt is megtudtuk, hogy Tünde csúszdázott is a barlangfürdőben, természetesen bikiniben.

Forrás: Instagram/kiszeltunde

Wellnesshotelek a tavaszi felfrissülés jegyében

A tavaszi fáradtság leküzdésének legjobb módja, ha megadod a testednek és a lelkednek, ami jár neki. Ha az utóbbi időben kicsit elhanyagoltad ezt, épp itt az ideje egy fizikailag és lelkileg is megújító „nagygenerálnak" – irány egy kellemes wellnesshotel, ahol a kényeztetést más remek programokkal is összekötheted.

Kiszel Tündét nem hívták meg a Story-gálárahttp://www.life.hu/bulvar/20150203-nem-hivtak-meg-kiszel-tundet-a-story-galara.htmlA tények: az idén közéleti eseménnyé szeretnék emelni a tradicionális celeb gálát és sok újdonságot terveznek. Kiszel Tündét és több celebet nem hívtak meg. Ők kiakadtak.TV + Bulvár--Rising Star: Udvarias Annának közös múltja van Kiszel Tündévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150109-udvarias-anna-a-rising-starbol-jo-baratsagban-van-kiszel-tundevel.htmlKiszel Tünde a múlt hétvégén a közösségi portálon Udvarias Anna védelmére kelt, amikor Mező Misi a színésznő korát véleményezte. Kiderült, honnan ismerik egymást.TV + Bulvár--Megszereztük Kiszel Tünde jövő évi naptárának első képeit!http://www.life.hu/bulvar/20141007-kiszel-tunde-jovo-evi-naptarat-2015-os-tommyboy.htmlSikerült megszereznünk Kiszel Tünde 2015-ös naptárának első képeit! Mindenki megnyugodhat, látványban nem lesz hiány!TV + BulvárOrigoJön! Jön! Jön! Készül Kiszel Tünde 2015-ös naptárahttp://www.life.hu/bulvar/20141006-kiszel-tunde-2015-os-falinaptara-keszul.htmlMindenki megnyugodhat: a 2015-ös évet sem kell Kiszel Tünde-naptár nélkül átvészelnünk. A dúskeblű celeb a hétvégén állt kamera elé, és a Facebookján meg is mutatta a végeredményt, vagyis annak egy részét. TV + BulvárOrigoDonatella elveszi édesanyja, Kiszel Tünde kenyeréthttp://www.life.hu/bulvar/20140804-kiszel-tunde-lanya-donatella-elveszi-edesanyja-kenyeret-musort-vezetett.htmlEddig Kiszel Tünde lánya, Donatella csak kísérte közismert édesanyját a rendezvényekre, a hétvégén a tinilány már műsort vezetett, míg édesanyja a zsűriben foglalt helyet. Vajon végleg átveszi a helyét?TV + Bulvár--Kiszel Tünde egy évig spórolt a nyaralásárahttp://www.life.hu/bulvar/20140708-kiszel-tunde-egy-evig-sporolt-a-nyaralasara.htmlNem szponzor repítette Kiszel Tündét, Donatellát és a naptárdíva nővérét, Csillát a görögországi álomnyaralásra, hanem az összespórolt pénzéből utazott - tudta meg a Life.hu. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.