műsorvezető Kiszel Tünde Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig Kiszel Tünde lánya, Donatella csak kísérte közismert édesanyját a rendezvényekre, a hétvégén a tinilány már műsort vezetett, míg édesanyja a zsűriben foglalt helyet. Vajon végleg átveszi a helyét?

A Velencei-tavon rendezett szépségversenyen Donatellát bedobták a mélyvízbe. Szerencsére tudott „úszni".
„Spontán ötlettől vezérelve lett Donatella a szépségverseny műsorvezetője, nem így készültünk a hétvégi rendezvényre. Előfordult már, hogy a zsűriben mellettem foglalt helyet, és ő is szavazott, de ilyen, hogy műsort vezessen, most fordult elő először. Egyszerűen bedobták a mélyvízbe.

Forrás: www.kiszeltunde.hu

A szervező megkérdezte, hogy van-e kedve hozzá és ő azonnal igent mondott. Én nagyon izgultam, mert ez számára első alkalom volt, főleg ilyen hirtelen, de ügyes volt, mindenki megdicsérte. Őt egy cseppet sem fogta el a lámpaláz, köszöntötte a vendégeket, bemutatta a gyerekeket és a zsűrit, hozzátette a titulusokat, pedig nem is volt előre megbeszélve, hogy mit kell mondania. Frappánsan levezényelte a műsort" – büszkélkedett lányával az egy évig nyaralásra spóroló Tünde, aki egyelőre nem tart attól, hogy ezentúl helyette inkább Donatellát fogják hívni a rendezvényekre.


„Nem félek, hogy a lányom elveszi a kenyeremet, de amúgy ez lenne az élet rendje. Szívesen átadom a stafétabotot, övé, a fiataloké a jövő. Szereti ezt csinálni, többen úgy ítélték meg, hogy őstehetség."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.