Jaj, ne! Már csak szerdáig lesz látható Beus az Édenben

Éden Beus verekedés Éden Ádám kizárás Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel igazi IQ-harcosa, Beus úgy felhúzta magát játékostársa megjegyzésén, hogy gondolkodás nélkül ütött, ezért azonnal távoznia kell a játékból. 

A játék egyik jónője és bölcsességeket százasával megosztó játékosa, Beus egy esti mulatós buli alatt pofozta fel Édenaranypart Ádámot, írja a Blikk. Kedden este láthatjuk a balhét, ami azért robbant ki, mert Ádám közölte a lánnyal: tudja, ki a stricije. Pedig Ádám még Beus melleivel is farkasszemet nézhetett.

Beust a pofozkodás miatt - amit ma este láthatunk a képernyőn - kizárták a játékból, így már biztosan nem lesz újabb csincsillabunda a húszmilliós nyereményből.

Telibe kapta Kiszel Tünde: A naptárdíva már biztosan nem hervad elhttp://www.life.hu/bulvar/20150406-kiszel-tundet-videken-locsoltak-meg-egy-vodor-vizzel-hogy-el-ne-harvadjon.html'Falusi locsolkodás' címszóval posztolt egy képet Kiszel Tünde, melyen éppen egy vörör víz zúdul rá. Vagyis megnyugodhatunk, Tünci egy ideig még egész biztosan nem hervad el.TV + Bulvár--Se kalács, se sonka, csak a kockahas – A celebek húsvétkor is diétáznakhttp://www.life.hu/bulvar/20150403-se-kalacs-se-sonka-csak-a-kockahas-a-celebek-husvetkor-is-dietaznak.htmlA hírességeknek nagyon fontos, hogy mindig a legjobb formájukban víritsanak. Ezért hatalmas önfegyelmet tanúsítva elutasítják a hagyományos húsvéti ételeket, a legtöbben csirkehússal, vagy puffasztott rizzsel ünnepelnek. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMegijesztették a tinilány könnyei Dér Henithttp://www.life.hu/bulvar/20150402-megijesztettek-a-tinilany-konnyei-der-henit-juhos-zsofi-magantanarat-az-enek-iskolajaban.htmlA közismert énekesnő magántanítványa is bekerült a TV2 produkciójába, Az ének iskolájába, aminek könnyek között futott neki. Vajon ennyire érzékeny ez a fiatal lány vagy valami egészen más áll a háttérben?TV + Bulvár--A nyílt utcán rabolták el Pordán Petráthttp://www.life.hu/bulvar/20150404-bochkor-gabor-pordan-petra-elrablasa-miatt-aggodott.htmlFélelmetes helyzetbe hozták a kollégái a csinos műsorvezetőt, aki nem tagadja, traumaként élte meg a vele történteket.TV + BulvárOrigoIndonéziában került kórházba Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20150405-indozneziaban-gyomorrontast-kapott-bodi-sylvi-es-a-kiszaradas-fenyegette-ezert-korhazba-kerult.htmlA modell infúziós kezelést kapott, ám az ottani körülmények hagytak némi kívánnivalót maguk után.TV + Bulvár--Kiszel Tünde bikiniben kezdi a húsvétothttp://www.life.hu/bulvar/20150403-kiszel-tunde-bikiniben-furdozik-demjenben.htmlKiszel Tünde szívesen oszt meg magáról fotókat a közösségi oldalán. Legutóbb azt mutatta meg, hogyan fest bikiniben. TV + BulvárFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.