sorozat jubileum Regina (film) Éjjel-nappal Budapest Lali RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
500. epizódjához érkezik szerda este Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós sorozata, az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest.

A kerek szám eléréséhez bő két évre volt szükség, hiszen az első részt 2013. február 11-én láthatták a nézők. Azóta pedig szünet nélkül minden hétköznap este nyomon követhették a főszereplők életét. „Nagyszerű érzés ezt a számot látni, különösen úgy, hogy az induláskor nem lehetett tudni, hogy mennyire szeretnek meg bennünket a nézők. Örülök, hogy a kezdetektől a csapat tagja lehetek" - mondta Regi, az első kilenc főszereplő egyike.

Forrás: RTLKLUB

„Igazi család lettünk, mindent együtt csinálunk, több időt töltök mondjuk Lalival, mint korábban bármelyik családtagommal. Rengeteg móka, vidám pillanat van mögöttünk, de voltak megható és szomorú történések is. Mondjuk, amikor valaki, aki közénk tartozott, távozott a sorozatból" - tette hozzá Gábor.

Forrás: RTLKLUB

„Gyerekként is imádtam az ötszázast, valamiért a kedvenc papírpénzem volt" - folytatta Lali, a sorozat mókamestere. "De komolyra fordítva a szót, ez a szám a nézőinknek köszönhető, akik minden este velünk vannak, akik megállítanak az utcán, akikkel meg tudok ismerkedni egy szórakozóhelyen, különösen, ha jó csajokról van szó. Remélem, 5000-ig meg sem állunk, az is a kedvenc papírpénzem volt" - fejezte be.

Forrás: RTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.