Berki exe kitálal: "Nem tudom, Krisztián miért nem a jó tulajdonságait helyezi előtérbe, mert hát az is van neki"

Fitbalance fitnesz Sónyák Szilvia gyerek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte naponta értesülünk Berki Krisztián balhéiról, bicskanyitogató kijelentéseiről, magamutogató tetteiről. Pedig az Éden Hotel műsorvezetőjének van jó oldala is. Igaz, ezt nagyon titkolja, nehogy oda legyen a  lányok számára oly vonzó, rosszfiús imidzse.

Berki Krisztián több közismert nő oldalán feszítve kezdte el fergeteges médiakarrierjét, Oszter Alexandra, Kapócs Zsóka és Szabó Zsófi nem szívesen emlékeznek a közösen töltött időre, pedig akkor mindnyájan nagyon boldognak tűntek. Őket Sónyák Szilvia fitneszmodell követte, akire a mai napig ráragadt a „Berki korábbi barátnője" címke. A kisgyerekes anyuka nem is tiltakozik kézzel-lábbal az ellen, hogy nem kizárólag sporteredményei és szülés után gyorsan visszanyert tökéletes alakja miatt emlegetik a nevét.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Berkivel két évet éltem, nem zavar, hogy rám ragadt a "Berki volt barátnője" címke. Így tartanak nyilván, a tényeken mit tagadjak, ez az igazság. Együtt jártam vele, véget ért, és nem sírom vissza a közös életet. Úgy gondolom, hogy a jelenlegi párom számomra az ideális férfi, örülök, hogy neki szültem gyereket, és nem Berkinek. Krisztián mindig is megosztó személyiség volt, de én tudom, hogy van jó tulajdonsága és jó oldala is. Szereti, ha beszélnek róla, és ha neki ez jó, akkor miért ne tenne meg mindent, amiről utána lehet beszélni. Az viszont nem tudom, miért nem a jó tulajdonságait helyezi előtérbe, mert hát az is van neki. Nagyon jól lehet vele beszélgetni, sokat nevetni, és néha romantikus is volt" – árulta el Szilvi, aki 10 hónappal kislánya születése után máris topformában van, és készül a Fitbalance fitneszversenyre.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nekem is a kislányom, Mia az első, de minden nőnek kell napi két-három óra, amikor csak magával foglalkozik. Nem akarom elhanyagolni magamat, nő szeretnék maradni a gyermekem mellett is. Úgy látom, hogy minden édesanya megengedhetné magának, hogy foglalkozzon a saját testével. Három hét múlva indulok a fitneszversenyen, de nem csak ez a megmérettetés motivált, hogy újból elkezdjek edzeni, hanem az is, hogy szeressek tükörbe nézni. A 30 kilós hízás, a sok edzés és diéta után már kevés túlsúly maradt rajtam. Nem volt könnyű ledolgoznom, sokat küzdöttem érte. A párom nagyon örül, hogy 10 hónappal a szülés után ismét tökéletes lett a testem, jobb látvány vagyok így otthon, mint 90 kilósan. Ő mindenben támogat, végigszenvedte velem a pluszkilókat. Tudja, ha anya jól érzi magát a bőrében, akkor az egész család boldog” – tette hozzá Szilvi, aki nemcsak fitneszmodellként, hanem edzőként is szeretne visszatérni a körforgásba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.