Vajna Timi Damu Roland szabadulás börtön bíróság per Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland igazságot akar, és nem hagyja annyiban, hogy Vajna Tímea miatt három évig ártatlanul kellett börtönben ülnie. A színész azt üzente: vissza fog vágni!

Annak ellenére, hogy Vajna Tímea a napokban úgy nyilatkozott, hogy Damu Roland már a múltja, és megbocsátott neki, a három év után szabadult színész szívét korántsem ilyen érzések járják át.

"Nagyot téved, ha valaki azt hitte, hogy én ezt annyiban hagyom. Bárki, aki azt hitte, hogy én három évet le fogok ülni ártatlanul a börtönben, az rettenetesen nagyot tévedett" – mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában Damu, aki a perújrafelvételt fontolgatja.

Damu gyereket szeretne

A színész jó magaviseletért másfél évvel hamarabb, húsvéthétfőn szabadult. Első napját a családjával töltötte, feleségével órákon át tervezgették jövőjüket. Sőt, azt is elárulták nemrég, hogy gyermeket szeretnének. A további terveikről ITT olvashattok.
Damu Roland szerény körülmények közt kezd új életethttp://www.life.hu/bulvar/20150407-damu-roland-kijott-a-bortonbol-uj-eletet-kezd.htmlHárom évet töltött a börtönben Damu Roland, akit felesége várt a szabadulás pillanatában. A rács mögött eltöltött idő alatt vette el Edinát, együtt kezdhetnek új életet. TV + Bulvár--Döbbenetes! Titokban gyereke született Czeizel Endrénekhttp://www.life.hu/csalad/20150407-czeizel-endrenek-gyereke-szuletett-titokban.htmlCzeizel Endrének tavaly nyáron titokban kislánya született, miközben ő 40 éve a feleségével él. A kislány, Fanni szinte teljesen titokban jött világra. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huMegválik hosszú tincseitől Ördög Nórahttp://www.life.hu/bulvar/20150409-ordog-nori-ismet-levagatja-a-hajat-jelentette-be-az-enek-iskolajaban.htmlÖrdög Nóri meglepő bejelentést tett Az ének iskolájában. A műsor igazgatónőjét megihlette az egyik felvételiző diáklány, aki rövid, fiús hajat viselt, pont olyat, mint korábban Nóri.TV + BulvárOrigoÓriásplakátokról mosolyog ránk Vajna Timihttp://www.life.hu/bulvar/20150408-vajna-timi-oriasplakatot-csinaltatott-maganak.htmlVajna Timi ismét megtalálta a módját annak, hogyan hívja fel magára a figyelmet. Óriásplakátot csináltatott magának vagyis a Miss Universe Hungary 2015-ös szépségversenyének. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huA hónap színe: a citromsárgahttp://www.life.hu/trend/20150409-divat-es-trend-a-honap-szine-a-citromsarga.htmlVágysz egy olyan színre, amiből már csak egy kiegészítő is feldobja a hangulatodat, ráadásul tud nemcsak harsány, de nagyon kellemes, visszafogott lenni, nem utolsósorban pedig idén tavasszal divatos is? Válaszd a citromsárgát és árnyalatait – mutatunk is néhány ötletet, hogyan érdemes kombinálni.TrendOrigoLiptai Claudia: "Úgy tűnik, engem nem lehet elfelejteni"http://www.life.hu/intim/20150410-liptai-claudia-a-ferfiakhoz-fuzodo-viszonyarol-meselt.htmlLiptai Claudia sok férfi számára a végzet asszonyát testesíti meg, most pedig az is kiderült, hogy exei is nehezen válnak meg tőle, többen még a szakítás után is hívogatják és arra kérik, kezdjék újra. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.