Liptai Claudia: "Úgy tűnik, engem nem lehet elfelejteni"

Forrás: Tv2 -
Gesztesi Károly Liptai Claudia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia sok férfi számára a végzet asszonyát testesíti meg, most pedig az is kiderült, hogy exei is nehezen válnak meg tőle, többen még a szakítás után is hívogatják és arra kérik, kezdjék újra. 

Claudia a Hot!-nak mesélt minderről, és hozzátette, volt szerelmei közül kizárólag Gesztesi Károllyal tartja a kapcsolatot, ugyanis vele örökre összeköti kislányuk, Panka. "Vannak férfiak, akik időnként felbukkannak az életemben, de nincs folyamatos kapcsolattartás. (...) Gyakran előfordult, hogy az ex bejelentkezett, egy idő után, hogy folytassuk, ahol abbahagytuk. Úgy tűnik, engem nem lehet elfelejteni. (...) Ha valakitől érzelmileg már eltávolodtam, akkor mindegy, mit tesz. Engem egy férfi csak érzelmileg érdekel" - jelentette ki Claudia és hozzátette, zavarja, ha valaki nagyon nyomul, és az is, ha valaki nem érti, hogy nem...

Forrás: Tv2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.