Vajna Timi műsorvezető lesz

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
Vajna Timi műsorvezető Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi egészen új szerepben próbálja ki magát. Váczi Gergő műsorvezetőtársa lesz a FEM3 Caféban. 

Timi egy hétig erősíti a FEM3 Café stábját műsorvezetőként Váczi Gergő mellett. "Már voltam jótékonysági események háziasszonya, és a tavalyi Miss Universe Hungaryn is mondtam egy köszöntőt, de a műsorvezetést még nem próbáltam. A szerkesztő kollégáktól mindig megkapom a másnapi adás témáit, amelyekből alaposan felkészülök. Czippán Anett is a segítségemre volt, és ellátott pár jó tanáccsal. Lelkesen készülök az új feladatra, egészséges izgalom van bennem" - mondta el a Blikknek.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Sok egyéb téma mellett jógáról, szépségről és állatokról is beszélgetnek majd a műsor vendégeivel.

Feljelentették a Médiatanácsnál a TV2-t az Éden Hotel miatthttp://www.life.hu/bulvar/20150426-feljelentettek-a-mediatanacsnal-a-tv2-t-az-eden-hotel-miatt.htmlKiverte a biztosítékot az Éden Hotel pénteki adása, melyben Éden Gábor szexuálisan zaklatta Éden Nórit. TV + Bulvár--Így jótékonykodik Istenes Bence - Arany szíve van!http://www.life.hu/bulvar/20150426-istenes-bence-jotekonykodik-felajanlotta-szintetizatorat.htmlKedves ajándékot ajánlott fel egy rászoruló, zenekedvelő rajongójának az RTL Klub népszerű műsorvezetője.TV + Bulvár--Így jótékonykodik Istenes Bence - Arany szíve van!http://www.life.hu/bulvar/20150426-istenes-bence-jotekonykodik-felajanlotta-szintetizatorat.htmlKedves ajándékot ajánlott fel egy rászoruló, zenekedvelő rajongójának az RTL Klub népszerű műsorvezetője.TV + Bulvár--Stohl András nem örül lánya pályaválasztásánakhttp://www.life.hu/bulvar/20150426-stohl-andras-nem-orul-lanya-palyavalasztasanak.htmlA saját életét éli Stohl András lánya, aki táncosként nemrég a legtehetségesebb magyar fiatalok közé került. Apja mégsem örül felhőtlenül Luca pályaválasztásának.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huSzabó Zsófi vallomása: „30 évesen kivonulok a celebvilágból”http://www.life.hu/bulvar/20150426-szabo-zsofi-hamarosan-kivonul-a-celebvilagbol.htmlIgazán meglepő vallomást tett Szabó Zsófi: 30 éves korában búcsút mondana a bulvárnak. A bombázó színésznő szeretne egy tanyát, ahol lovakkal foglalkozhat majd, és hétköznapi életet élhet.TV + Bulvár--Éden Gábor elmesélte, hogyan szereti a szexethttp://www.life.hu/bulvar/20150424-eden-gabor-szextitkai.htmlAz Éden új csődöre, Gábor elmesélte, hogyan szeret szeretkezni. Már csak egyetlen problémája van: éppen nincs kivel. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.