Kulcsár Edina a világ legszebb helyéről posztolt fotót

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
legszebb Grand Canyon Kulcsár Edina Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan vágynak rá, hogy eljussanak a Grand Canyonhoz. A hatalmas tér és lenyűgöző sziklafalak Kulcsár Edinát is megihlették.

Kulcsár Edina éppen Amerikában turnézik a Casanova Night Musical csapatával, ahonnan legutóbb Tolvai Reni posztolt szexi fotót. A szépségkirálynő jelenleg a Grand Canyonon kalandozik, ahonnan lenyűgöző fotót posztolt. Forrónadrág és tökéletes táj mi kell még?!

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina
Róza kitálalt: Ilyen Kárász Robi valódi énjehttp://www.life.hu/bulvar/20150526-roza-karasz-robert-parja-lerantotta-a-leplet-karasz-robirol-a-tv2-musorvezetojerol.htmlRóza, Kárász Robi párja és Fésűs Nelly a Fem3 Café adásában mesélték el, úgy érzik, már-már szinte tökéletes a párjuk.TV + Bulvár--Rippel Feri kiosztotta a bulvármédiáthttp://www.life.hu/bulvar/20150526-rippel-feri-artista-kiosztotta-a-bulvarmediat-es-nyilt-leveleben-megirta-mit-szeretne-olvasni.htmlAz artista egy nyílt levélben jelezte a média felé, mi az, amit olvasni szeretne magáról a jövőben. Sőt, új tervéről is fellebbentette a fátylat.TV + BulvárOrigoSarka Kata keresi a legszebb lányokathttp://www.life.hu/bulvar/20150522-sarka-kata-a-magyarorszag-szepe-ugyvezetoje-keresi-a-legszebb-lanyokat-indul-a-szepsegkiralyno.htmlElstartolt a Magyarország szépe verseny, a zsűri már összeült, hogy kiválassza a lányokat, akik a döntőbe juthatnak.TV + Bulvár--Kállay-Saunders András:"Nem vagyok balhés típus"http://www.life.hu/bulvar/20150522-kallay-saunders-andras-enekes-leszogezte-nem-balhes-tipus-es-nem-keresi-a-bajt.htmlKállay-Saunders Andrásról az utóbbi időben rengeteget cikkeztek a lapok, ami nagyon bántja az énekest.TV + BulvárOrigoLiptai Claudia: „A férfiak rettegnek tőlem"http://www.life.hu/bulvar/20150522-liptai-claudia-szineszno-a-feltekenysegrol-a-szerelemrol-ferfiakrol-es-uj-szakmajarol-vallott.htmlA műsorvezető őszintén vallott férfiakról, féltékenységről és arról, miért tanul új szakmát.TV + Bulvár--VV Zsuzsa a köztévén félpucérkodotthttp://www.life.hu/bulvar/20150526-vv-zsuzsa-a-kozteven-felpucerkodott.htmlVV Zsuzsa vágya, miszerint levetkőzne egy lapnak, félig-meddig megvalósult. Vetkőzött, de nem egy férfilapnak, csupán a Duna World nézőinek, és nem teljesen pucérra, csupán egy szál ezüst bikinire. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.