Izmos testek és szexi bikinik az Éjjel-Nappal Budapestben

medence buli parti Bécy Éjjel-nappal Budapest bikini sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy laza bikinis házibulival köszöntötték csütörtök este a nyarat a sorozat sztárjai. Szexi bikinik és izmos testek estéje.

A bulit Bécy rendezte, akinek luxus otthonához egy jókora külső medence is tartozik. „Arra gondoltam, hogy meghívok néhány csajt és pár barátot, aztán lazítunk kicsit a medence partján. Persze, mindenki hívott még egy embert, így a végére sokan lettünk, de nem bántam" - mondta nevetve Bécy, aki a minden hétköznap este látható sorozat egyik legmegosztóbb szereplője. "A csajoknak kötelező volt a bikini, istenien festettek benne, én szerelmes is lettem, mondjuk, hogy, mi volt a lány neve, azt ne kérdezzétek!"- tette hozzá.

Forrás: RTL Klub

„Itt a kánikula, amit csak víz mellett lehet elviselni, ezért ilyenkor megéri Bécynél lakni" - magyarázta Alexa, aki a háziasszony szerepét is ellátta.

„Jól indult minden, egy dögös barna lánnyal kavarodtam össze, de aztán mintha egy másik mellett ébredtem volna" - mondta kicsit kótyagos fejjel Dávid.

„Ha, minden nyári buli ilyen lesz, akkor vidám két hónap elé nézünk" - fejezte be Evelin, az Éjjel-Nappal Budapest egyik új, szexi főszereplője.

Stúdióba vonult Szandi lánya, Blanka http://www.life.hu/bulvar/20150603-szandi-enekesno-lanya-blanka-studioba-vonult-es-kiderult-gyonyoru-hangja-van.html Az énekesnő tizenöt éves lánya, Blanka korábban elzárkózott a szerepléstől, ezért is lepte meg szüleit az a kérése, hogy rögzítsék egy stúdióban, ahogy énekel. TV + Bulvár -- Rihanna hasonmására bukkantunk http://www.life.hu/bulvar/20150603-rihanna-enekesno-kikopott-hasonmasara-bukkantunk-bianca-guthrie-szemelyeben.html Bianca Guthrie attól fél, hogy nem fog partnerre találni, mert túlságosan hasonlít Rihannára. TV + Bulvár -- Így még sohasem láttad Liptai Claudiát http://www.life.hu/bulvar/20150603-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-megmutatta-hogyan-tanulja-uj-szakmajat-a-cukraszmesterseget.html Megmutatjuk, hogy hogyan tanul Liptai Claudia, aki új szakmájának rabjává vált, és mindent megtesz azért, hogy tökélyre fejlessze tudását. TV + Bulvár Origo Vajon melyik lány nyeri el a Miss Universe Hungary koronát? Bemutatjuk őket! http://www.life.hu/bulvar/20150603-kulonleges-lanyok-versenyeznek-a-miss-universe-hungary-koronaert.html Szépek és ügyesek Vajna Timi szépségkirálynő jelöltjei, a Miss Universe Hungary 2015 indulói. Ha kell homokzsákot pakolnak, megoldanák a Földet érintő globális problémát, a környezetszennyezést, és gyógyítanának betegeket, elesetteket. Bemutatjuk a második négy szépséget! TV + Bulvár Origo 10 milliárd forintot keresett egy nap alatt Steven Spielberg http://www.life.hu/bulvar/20150603-steven-spielberg-rendezo-10-milliard-forintert-adta-el-malibui-luxusvillajat.html A világhírű filmrendezőnek sikerült túladnia az óceánra néző malibui házán. Nekem is akármyilen összeget kapott az ingatlanért: 10 milliárd forintért kelt el luxuslak. TV + Bulvár Origo Súlyos baleset részese volt Kozsó, ketten meghaltak http://www.life.hu/bulvar/20150604-sulyos-baleset-reszese-volt-kozso-ketten-meghaltak.html Az agyműtétje után lábadozó énekes több hónapot töltött a tengerentúlon. A hazaindulás előtti napokban egy teherautó hajtott oldalról az autójának, Kozsó pedig a kocsival az árokba zuhant. Ezután a teherautó egy másik autóval is ütközött, aminek két utasa életét vesztette. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.